Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni minimum...

Szeretnék fogyni minimum 5kg-t. De hogyan?

Figyelt kérdés
165cm 55kg 12éves lány vagyok. Vékonynak tartanak de szerintem nem vagyok az mert van egy kis hasam.:// De nem tudom hogy hogy fogyjak le mert nem tudom hogy mit vigyek suliba szendvics helyett egyébként rozskenyérből szoktam sonkás szendót.:)ha joghurtot és gyümit viszek csak nem lakok jol viszont nincs nagyon ötletem hogy mi mást tudnék vinni.:( kérlek segitsetek.:)
2012. okt. 10. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a rozskenyeres szendvics teljesen jó :)

Többi étkezésen mit esze?

Egyébként szerintem ne kezdj semmi drasztikusba, járj el sulis sportórákra délutánonként, ha vannak ilyenek nálatok :) Ha meg nem akkor biciklizz, stb.

De majd bővebben válaszolok, ha leírtad a napi kajádat.

2012. okt. 10. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Édes Szivem leginkább sehogy se akarj lefogyni mert 1. jók az arányaid 2. éppen fejlődésben vagy, szóval a testednek kell a tápanyag. 12 évesen még ne akarj fogyókúrázni, mert a végén még téged is beránt a diéta a sok önképzavaros tini örvényébe. Inkább egyél kevesebb édességet és mozogj rendesen.
2012. okt. 10. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Még növésben vagy, nem szabad fogyóznod, nyugodtan egyél rendesen, a rozskenyeres szendvics szuper, egészséges. :) Ha tenni akarsz valamit, sportolj, keress valami jó délutáni elfoglaltságot, tánc, kosár, úszás, bármi. Ezen kívül egyél kevesebb édességet, és szénsavas üdítők helyett igyál vizet. Ez bőven elég a te korodban.
2012. okt. 10. 18:11
 4/6 A kérdező kommentje:
1.válaszoló:reggelire ugye a rozskenyeres szendvics,tízóraira gyümölcsöt,ebédre vmi főtt kaja,és ezek után általában délután sajnos rám jön a nassolás és akkor eszek nutellát vagy valami ilyesmit és tudom hogy itt rontom nagyoon el és próbálok rá már figyelni, egyébként hip-hop-ra és kosárlabdára járok még.:)
2012. okt. 10. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor tényleg a nassolást kell kicsit lecsökkenteni, nem a rozsos kenyeret :) Sport is rendben van.
2012. okt. 10. 18:40
 6/6 anonim ***** válasza:
3-as jól írja, tényleg óvatosan, 12 vagy, fejlődésben, inkább sok mozgás és nasi elhagyás, amennyire tudod! :)
2012. okt. 12. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!