Szerintetek ez jó étrend lenne? Folyt. Lent.
Figyelt kérdés
Szeretnék elég sokat lefogyni. Rávettem magam, hogy mindent beleadok. Legalábbis szeretnék.
Reggeli: Zabkása valamilyen gyümölccsel
Tízórai: fehérjeturmix
Ebéd/Uzsonna: ezt leginkább kihagynám, mert nem mindig van időm rá, meg nem is szoktam éhes lenni ilyenkor. Pótolnám gyümölccsel, amikor megéhezem.
Vacsora: amit anya főz otthon.
Szerintetek?
2012. okt. 10. 13:54
1/5 anonim válasza:
nem jó, étkezést nem hagyunk ki, napi 5x étkezés...
2/5 anonim válasza:
Eleg rossz otlet hogy kihagyod az ebedet es az uzsannat es csak este eszel fot etelt.Ha csak naponta 3-szor eszel akkor azt a szervezeted lerakja zsir fomajaban.Jobb otlet lenne ha ebedelnel es nem este potolnad be az ebedet.Igy meggyorsulna az anyagcsered is.
3/5 anonim válasza:
Nagyon nem jó.Az egyik legfontosabb étkezés az ebéd, az ne maradjon ki.Vacsival fel kellene cserélni, vacsira edd a kevésbé hízlalót.
4/5 A kérdező kommentje:
Húha.
Most olvastam a "Harcosok étrendjéről"...Onnan jött az ötlet.
De akkor ez felejtős.
Köszi a válaszokat.:)
2012. okt. 10. 14:29
5/5 anonim válasza:
Ha 3szor eszel zsiros leszel? Ki találta ki ezt a baromságot? A harcosok étrendje nagyon jó csináld azt nyugodtan csak figElj oda hogy este egyél eleget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!