Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 kg-t kéne fogynom lassan....

10 kg-t kéne fogynom lassan. Tudnátok segíteni az étrendben és a mozgásban? (bővebben)

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és 69 kg. Nagyon nagy a hasam, a fenekem, a combjaim. Úgy szeretnék lefogyni, hogy ne lógjon rajtam a bőr. Nyáron műtötték a térdemet, ezért most gyógytornát kell csinálnom és szobabicikliznem. Tudnátok adni valami tippet, ami nektek bevált? Köszönöm!

2012. okt. 4. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Most miket eszel?
2012. okt. 4. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem a paleo diéta vált be :) és a narancsbőrömet is teljesen eltűntette
2012. okt. 5. 12:07
 3/3 anonim ***** válasza:

ha 500 kalóriával eszel kevesebbet, mint egyébként kéne, az lassú, tartós fogyást eredményez.

mindig olyat egyél, amit szeretsz, ne csinálj tiltólistát , mert akkor a "tiltott" étel után fogsz sóvárogni, és egyszer csak bezabálsz, hanem, inkább úgy csináld, hogy valamilyen hizlalóbb ételeket, amiket nagyon szeretsz, mondjuk csak heti egyszer egyed, vagy ilyesmi. (pl. heti egy szelet süti).

csökkentsd a zsírfogyasztásodat, növeld a zöldség- gyümölcsök arányát. aprítód ha van, azzal tök finom kajákat tudsz csinálni ( az én aprítóm a jeget is vitte, így gyümölcsből, baromi finom fagyikat csináltam, + mindenféle zöldségpástétomot meg ilyeneket)

2012. okt. 10. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!