Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon rossz ez az étrend?

Nagyon rossz ez az étrend?

Figyelt kérdés
tegnap 5 után ettem először szilárd ételt, egész héten 300-800 kalória közötti napi fogyasztásom volt. ma ettem reggelire műzlit, ebédre egy paradicsomot tükörtojással és este egy KFC longert (ami csak úgy becsúszott) meg egy fagyit és ezenkívül csak gyümölcsöt. 160 cm 49-50 kg vagyok. fogyni szeretnék, így nem fogok, mi?

2012. okt. 5. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

300-800 kalória az koplalás.. egyél fehérje gazdag ételeket (hús, túró stb..)

anyukám mindig ezt mondja: a legjobb fogyókúra az, hogy lehet enni mindent csak mértékkel.

én pl.: a nyaralás alatt is fogytam pedig esti fagyizás volt meg minden.: )

2012. okt. 5. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Én 168/43-45 körül vagyok nem tudom pontosan, de arra ügyelj, hogy ha sokáig fentvagy, este egyél, ha mást nem, zöldséget. Az kb. 20 kcal- max 30, paprika ubi stb, ÖNTET NÉLKÜL! azt 7-8 órakor is eheted. Ez azért lényeges, mert ha ötkor eszel utoljára, az anyagcserének nem tesz jót. Sokszor, picit kell enni, hogy érezze a tested: "Van kaja, nem kell bepánikolni, és mindent elraktározni." Gyakorlatilag tökmindegy, ilyen szempontból, hogy zöldséget vagy KFC-t eszel este, a lényeg, hogy érezze a tested: "van kaja!"

2. müzli => 160-200 kcal attól függ, mennyi

tej => kb. 100-120 kcal

paradicsom => 25 kcal

tojás => darabonként 70, számítsd ki mennyi,(70*2 = 140 két dbnál) én 2vel számolok vonj le 70 kcalt ha csak 1et ettél

olaj => kb. 60-120 attól függ mennyire zsíros, mennyire keveset használtál. 1 ek 90 kcal.

longer => kb 280 sztem max 300

fagyi => vizes alapú vagy tejszínes? az előbbi kcal szegényebb. kb. 130-180 kcal.

gyümi: micsoda? ha alma akkor pl 30 kcal ha szőlő/banán akár 100 kcal is lehet.

össz.: 940-970 körül számoltam, max olyan 1050 kcal lehet mennyiségektől függ. De az is lehet, hogy valamiből kis mennyiséget ettél, akkor kb 800 kcal.

Fogysz, mert van kcal deficit, de inkább reggel edd a longert/fagyit.

2012. okt. 5. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább egyél rendszeresen szerintem.. Napi ötször kéne, de én sem tudok annyiszor, de legalább 3-szor. Szerintem egészségesebb lenne ha több halat, és húst ennél. Meg sok gyümölcsöt, zöldséget. Nem akarok beleszólni, de szerintem megfelelő a súlyod, és nem kéne fogyóznod, de ez a te döntésed!...Bármit is csinálsz, sok sikert!
2012. okt. 5. 22:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) a műzli jóval kevesebb kalória, mert csak fél bögrével ettem/ittam, egy tojás, és fél ek olaj + tejes fagyi. Igen, egyébként szoktam egy héten 3-4X húst/halat enni, és csak ritkán eszem gyorskaját. első kommentelő: jó vékony lehetsz, és normál alkat vagyok, de nem vagyok vele elégedett.
2012. okt. 5. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:

első kommentelő vagyok

170cm vagyok 54-55 kilóval. tavaly tavasszal még 65 körül voltam.

2012. okt. 5. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!