Nagyon rossz ez az étrend?
300-800 kalória az koplalás.. egyél fehérje gazdag ételeket (hús, túró stb..)
anyukám mindig ezt mondja: a legjobb fogyókúra az, hogy lehet enni mindent csak mértékkel.
én pl.: a nyaralás alatt is fogytam pedig esti fagyizás volt meg minden.: )
1. Én 168/43-45 körül vagyok nem tudom pontosan, de arra ügyelj, hogy ha sokáig fentvagy, este egyél, ha mást nem, zöldséget. Az kb. 20 kcal- max 30, paprika ubi stb, ÖNTET NÉLKÜL! azt 7-8 órakor is eheted. Ez azért lényeges, mert ha ötkor eszel utoljára, az anyagcserének nem tesz jót. Sokszor, picit kell enni, hogy érezze a tested: "Van kaja, nem kell bepánikolni, és mindent elraktározni." Gyakorlatilag tökmindegy, ilyen szempontból, hogy zöldséget vagy KFC-t eszel este, a lényeg, hogy érezze a tested: "van kaja!"
2. müzli => 160-200 kcal attól függ, mennyi
tej => kb. 100-120 kcal
paradicsom => 25 kcal
tojás => darabonként 70, számítsd ki mennyi,(70*2 = 140 két dbnál) én 2vel számolok vonj le 70 kcalt ha csak 1et ettél
olaj => kb. 60-120 attól függ mennyire zsíros, mennyire keveset használtál. 1 ek 90 kcal.
longer => kb 280 sztem max 300
fagyi => vizes alapú vagy tejszínes? az előbbi kcal szegényebb. kb. 130-180 kcal.
gyümi: micsoda? ha alma akkor pl 30 kcal ha szőlő/banán akár 100 kcal is lehet.
össz.: 940-970 körül számoltam, max olyan 1050 kcal lehet mennyiségektől függ. De az is lehet, hogy valamiből kis mennyiséget ettél, akkor kb 800 kcal.
Fogysz, mert van kcal deficit, de inkább reggel edd a longert/fagyit.
első kommentelő vagyok
170cm vagyok 54-55 kilóval. tavaly tavasszal még 65 körül voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!