Ti hogy oldanátok meg a diétás étrend megőrzését?
A lényeg, hogy eddig diétáztam, mindig megpróbáltam olyan ételeket készíteni, amik diétásak. Családommal élek, ők ették a hétköznapi kajákat, anyukám készítette el, de én mindig magamnak csináltam. Rendszerint valamilyen csirke étel volt rizzsel zöldséggel. De most elköltözöm itthonról, párommal együtt bérelünk egy lakást. Mondanom sem kell, ő nem szereti az ilyen diétás kajákat, fogalmam sincs hogy hogy oldjam meg ezt.
Az hab a tortán, hogy nem nagyon tudok főzni, sőt..Amiket eddig magamnak csináltam itthon, azok is épp ehetőek voltak.
Vissza kellene állnom a hétköznapi étkezésre? Az edzéseket folytatnám ugyanúgy. De gondolom nem tudnám már leadni a maradék felesleget a hasamról, ha újra azt eszem amit régen.
Természetesen azért híztam meg, mert rengeteget ettem. És sok cukros üdítőt ittam. Ezeket a rossz szokásaimat sikerült legyőzni, már nem eszek sokat, csak amennyi elég, az üdítőkből is csak ritkán kérek.
szerintem így is lehet folytatni.
Pl magadnak csinálsz kevés olajon sütött csirkemellet valamilyen salátával, a párodnak meg kirántod a csirkemellet és esetleg sütsz hozzá krumplit. Ennyi.
Amúgy meg gyorsan tanulj meg főzni anyukádtól. Akkor nem eshetsz abba a hibába hogy minden készen vett ételt vagy bármit felfalj mert csak az van otthon, vagy egyszerűbb bemenni a mekibe pékségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!