Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Nyáron elkezdtem többet mozogni, helyesebben étkezni, le is ment kb 10kg. (2,5 hónap alatt) De most hogy elkezdődött a suli.. :S minden napom iszonyúan stresszes, és egyszerűen étvágyam sincs már.. délelőtt eszek 1 almát ált., majd mikor hazaérek délután még 1 alma + vmi fehérjét tartalmazó étel vacsira.. Tudom hogy ez nagyon nem egészséges,és eszem ágában sincs koplalni.. Igyekszek egyre többet enni, de egyszerűen hányingerem lesz már..:S Nem szeretnék visszahízni később emiatt, legfőképpen nem akarok izomból veszíteni, szerintetek mit tegyek?2012. okt. 9. 20:06
1/3 anonim válasza:
Az egész osztályodnak ilyen stresszes a suli vagy csak te érzed így? Szerintem pszihológus.
2/3 anonim válasza:
Mozogsz valamit rendszeresen? Mert ha nem, akkor kezdj el futni például, az jó a stressz levezetésére és jobban is fogod érezni magad utána. Reggelire egyél müzlit, zabkását, rántottát, szendvicset, lényeg, hogy tápláló legyen és ez meghatározza az egész napodat. Ez így elég klisésen hangzik, de tényleg így van, ma elaludtam és a szokásos zab-natúr müzli-gyümölcs-1,5-ös tej helyett csak egy kisebb szelet süteményt kaptam be, egész nap éhes és fáradt voltam. Délelőtt jó az alma, ebédre egyél valami meleget. Ha nem eszel, akkor belassul az anyagcseréd és akkor tényleg vissza fogsz hízni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..:) (Felpontoztalak titeket) Most hétvégén sikerült kicsit többet(nem egészségtelen kajákból) ennem, és megpróbálom hétközben is tartani :)
1.: másnak nem, szerintem csak nekem volt nehezebb visszaszokni a normális tanuláshoz.. mert annyira nemdurva a helyzet a suliban.. pluszban összejöttek dolgok a magánéletemben is.. :/
2012. okt. 14. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!