Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Ugyanilyen helyzetben vagyok...
168 centi, csak kevesebb kg, mint te, én is fogyiztam, és már több mint 2 éve nincs.
Akkor fog megjönni, ha van egy minimális zsírréteg rajtad + rendesen kajálsz.
A zsír azért kell mert akkor eshetsz teherbe ha a tested úgy érzékeli hogy ki tudnál hordani egy babát (tehát vannak tartalékaid) az 50 kg picit ehhez kevés.
A normális kajálás pedig azért hogy helyreálljon a hormonháztartásod. A fogyi nagyon megzavarta (nekem is) ezért múlt el.
Próbáltam természetgyógyászati cuccokat (méhpempő, stb.) semmi nem segített, aztán doki írt fel nem hormontart. cuccot az se segített.
A fog. gátlót nem próbáltam mert nem akarom magam hormonnal tömni.
Megjön magától, ha hízol pár kg-ot és rendesen eszel. Tudom én is félek mert nekem is a hasamra jön... de én sem hízni, sem mensit nem akarok. (étkezési zavaros vagyok. nem akarok, nem is vagyok képes lelkileg hízni.)
Voltam nőgyógyásznál is. Ha akarod hogy megjöjjön menj el dokihoz és írass fel fog. gátlót
Addig muszáj lesz felhíznod - sport nélkül, csak zsírt! -, meg meg nem jön! Amint 3-4x mensizel normálisan, mozogni is elkezdhetsz.
Ha szerencséd van, 3-4 kiló után megjön, és helyrejössz. Amennyiben nincs mázlid, ekkor sem jön meg, és mehetsz hormonkezelésre, amitől sokszor nem 3-4, de 13-14 kilót szedsz fel.
Ja, anorexiával meg menj pszichológushoz. Már válságos állapotban van a tested, azért nem menstruálsz, de te félsz hízni, úgyhogy hajrá, lelki mókus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!