Sok embernek elvette az eszét a diéta? Miért mondják egyes ételekre, hogy szemét?
Ez nem hülyeség, tényleg sok kaja szemét, mert felesleges a szervezetednek, csak roncsolja, árt neki...
A virsli tényleg ennyi minden vacakból áll, még csak fel se kell menni a netre, megnézed a csomagolást...
Ez nem a diéta hatása, hanem az, hogy majdnem minden élelmiszerben van valami hülyeség, régen tényleg húsból volt pl. a virsli, és nem volt benne mindenféle adalékanyag, de ugye manapság a pénz az úr, így az olcsó dolgokkal telerakják a virslit is, és azt eszed, műanyagot, mesterségesen előállított ízeket, színeket, állagot, ami ki tudja mit okoz majd a szervezetedben.
Manapság az a szám, ha valami bio, pedig annak kéne a természetesnek lennie...
A másik kérdező minden kommentjében ott van a :D ... szóval nagyon bánthatja a dolog...
Bocsi az off-ért!
Aki szerint a virsli szemét, annak megadom a címem, és a saját adagját küldje el nekem, köszönöm:D
Engem nem nagyon érdekel h a virsli miből készül. Nem szabad a legolcsóbb Tescos kacatot megvenni, meg a műbeleset. Én mindig juhbeleset veszek, és imádom. Rokonom egy felvágottakat és virsliket előállító üzemben dolgozik, ő elmesélte nekem anno h miből készül a virsli. Van benne adalékanyag az tény, de miben nincs manapság? Egy jó pörköltbe ugyanúgy belerakja az öregasszony a sertésbőrkét, a szalonnát meg az emberek nagy része megeszi, a csülökpörköltben ott a köröm és a láb, amivel a malac térdig állt az ürülékben. Azt is sokan megeszik. Akkor miért baj ha a virslibe is azt raknak?
Az instant cuccokat én is próbálom kerülni, az tényleg nem túl egészséges, de múltkor 1 hétig parizert ettem, mert ahhoz volt kedvem,és nem fintorogtam azon h mi van benne. Jólesett és kész:)
Ugyanígy jöhet a májkrém, a kolbászok..minden.
"Nem szabad a legolcsóbb Tescos kacatot megvenni"
Pont ezt akartam én is írni.
Igen, van olcsó sz*r minőségű virsli is, amiben tényleg több a káros anyag, mint kéne.
De van normális is. (Csak ház, az többe kerül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!