Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok embernek elvette az eszét...

Sok embernek elvette az eszét a diéta? Miért mondják egyes ételekre, hogy szemét?

Figyelt kérdés
A szemét, az ami a kukában van, nem az étel...
2012. okt. 9. 19:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Gondolom valami femina.hu teszt...
2012. okt. 10. 09:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez nem hülyeség, tényleg sok kaja szemét, mert felesleges a szervezetednek, csak roncsolja, árt neki...

A virsli tényleg ennyi minden vacakból áll, még csak fel se kell menni a netre, megnézed a csomagolást...

Ez nem a diéta hatása, hanem az, hogy majdnem minden élelmiszerben van valami hülyeség, régen tényleg húsból volt pl. a virsli, és nem volt benne mindenféle adalékanyag, de ugye manapság a pénz az úr, így az olcsó dolgokkal telerakják a virslit is, és azt eszed, műanyagot, mesterségesen előállított ízeket, színeket, állagot, ami ki tudja mit okoz majd a szervezetedben.

Manapság az a szám, ha valami bio, pedig annak kéne a természetesnek lennie...

2012. okt. 10. 10:13
 13/17 A kérdező kommentje:
Akkor legyen a virsli "szemét", de hogy a fehér kenyérre azt mondják, hogy szemét???
2012. okt. 10. 10:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A virsli se "szemét" kaja. Kérdezd meg az éhezőtől. Tudom, hogy elcsépelt dolog, de amíg gyerekek éheznek, addig hogy lehet ilyet mondani. Tényleg ne történjen meg, de eljöhet az az idő, amikor ennél nagyobb szemétre is rászorulunk.
2012. okt. 10. 10:32
 15/17 anonim ***** válasza:

A másik kérdező minden kommentjében ott van a :D ... szóval nagyon bánthatja a dolog...

Bocsi az off-ért!

2012. okt. 10. 12:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Aki szerint a virsli szemét, annak megadom a címem, és a saját adagját küldje el nekem, köszönöm:D

Engem nem nagyon érdekel h a virsli miből készül. Nem szabad a legolcsóbb Tescos kacatot megvenni, meg a műbeleset. Én mindig juhbeleset veszek, és imádom. Rokonom egy felvágottakat és virsliket előállító üzemben dolgozik, ő elmesélte nekem anno h miből készül a virsli. Van benne adalékanyag az tény, de miben nincs manapság? Egy jó pörköltbe ugyanúgy belerakja az öregasszony a sertésbőrkét, a szalonnát meg az emberek nagy része megeszi, a csülökpörköltben ott a köröm és a láb, amivel a malac térdig állt az ürülékben. Azt is sokan megeszik. Akkor miért baj ha a virslibe is azt raknak?

Az instant cuccokat én is próbálom kerülni, az tényleg nem túl egészséges, de múltkor 1 hétig parizert ettem, mert ahhoz volt kedvem,és nem fintorogtam azon h mi van benne. Jólesett és kész:)

Ugyanígy jöhet a májkrém, a kolbászok..minden.

2012. okt. 10. 14:49
 17/17 anonim ***** válasza:

"Nem szabad a legolcsóbb Tescos kacatot megvenni"

Pont ezt akartam én is írni.

Igen, van olcsó sz*r minőségű virsli is, amiben tényleg több a káros anyag, mint kéne.

De van normális is. (Csak ház, az többe kerül.)

2012. okt. 10. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!