Van mar McDonald dieta? Vagy barmilyen gyorsettermi kajan alapulo dieta?
Igen, én ezt ajánlom:
reggelire: rántottás szendvics + sajtos toast
utána 3 óra munka egy szénbányában (nem csalunk! csákánnyal!)
ebédre: Happy meal mneü + fagyi
délután vissza a bányába
uzsonnára: egy csokis + cappucino
aztán könnyed futás a pilis erdőben Piliscsabától a Nagy-Kevély tetejéig, majd onnan a solymári várhoz
vacsorára egy könnyed kertész saláta (hetente kétszer öntetet is rakhatsz hozzá)
Teljesen felesleges áthárítani a felelősséget a gyorséttermekre!
Ezzel az erővel köpködhettek a Tacskóra, a Spórolósra, meg a többi multinacionális hiper- és szupermarketre is: árulnak zsírt, kenyeret, cukrot, csokoládét, olajat, sót, a vegyipar minden csodáját, amit élelmiszerként hirdetnek, és ott többen vásárolnak, mint bármelyik gyorsétteremben!
Lehet, én vagyok csak szerencsés, de még soha, senki nem tartott gépfegyvert a fejemhez a sorban állva, hogy vagy eszek két dupla menüt (diétás kólával :P) vagy fejbe lőnek.
Azt eszek, amit akarok, én döntöm el, és nem tukmálja rám senki!
Tessék kapaszkodni, de a Mekiben is VAN jó fogyókúrás kaja. (Tény, hogy méreg drága, egy szendvicsét is elkérnek egy vagyont, csak mert hamburgernek csúfolják.)
A McWrap (tortilla tekercs, saláta, grillezett hús) teljesen jó, csak minimális szénhidrátot tartalmaz, sok rostot, tehát laktató, és nem leszel éhes perceken belül. Én legalább is kibírom vele egy fél napig.
A grillcsirkés saláta is finom. A pirított kenyérkockákat kihagyom belőle, mert nekem nem ízlik, de aki szerint hizlal, az nézzem már utána, mit tartalmaz.
Lehet enni kertész salátát, csirke falatokkal, vagy magában, de egy kis krumplival is simán el lehet ropogtatni, persze nem minden nap.
Ha diétázol, akkor az üdítőket, kólákat viszont felejts el! A cukros és a diétás változat sem jó.
Azt nem hiszem, hogy sokáig ellennék ilyen diétán, mert egyszerűen megunom a túl monoton étrendet, a hamburgert hamburgerrel is, nagy választék pedig nincs.
Ha átnézed a kalóriákat, és nem léped túl a saját határaidat, akkor szinte mindegy, mit eszel, csak az nem, hogy mennyit, akár csokin is élhetnél... Feltételes módban.
Azért nem, mert nem mindegy, hogy mennyi tápanyagot fogyasztasz, milyen arányban, mennyi vegyszert tolsz le a torkodon, és hány perc múlva leszel megint éhes.
Oké, azért ne védjük teljes testtel az élelmiszeripart.
1. nem tartanak fegyvert az emberek fejéhez, de egészségesnek csúfolják a sok gabonát, tejet és károsnak a sok zsírt.
2. aromákkal, ízfokozókkal és cukorral bárkit rá lehet kattintani bármilyen sz.arra. bezzeg a heroin, kokó meg illegálisak. Miért? Egyértelműen károsak és függőséget okoznak? Ezzel nincsenek egyedül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!