Diéta alatt lehet grízt enni?
Túrógombócot szeretnék csinálni, de nem tudom hogy ha a grízt kicserélem lisztre akkor is ugyanúgy megfő-e.
Szóval gríz vagy nem gríz?
Akkor ezt kölessel is megtudom csinálni igaz?
Merthogy a kukoricadarát az elején megfőzi, és akkor a köles ugyanaz, csak tovább fő.
Tök jó a recept! Köszi szépen!:)
A kukoricadara nem hizlal? (csak mert akkor beszerzek egyet)
ugyanolyan a kalóriatartalma csak nincs benne glutén szeintem azért használja azt...remek oldal nem?
gondolom nem sokat eszel belőle ugyhoyg nem
szerintem mehet kölessel is az mégjobb
Neeem, nem sokat: 3 dkg kellene az ebédemhez.
Nagyon jó az oldal, sok okosság meg tök jó receptek vannak!
Sztem mentem is a könyvjelzőimbe!:)
Köszi szépen!:)
Hogy a kukoricadara hízlal-e, azt megkérdezed.
Hogy a túró (a benne lévő magas marha inzulin, növekedési hormon tartalommal) milyen hatással van a testedre (pont hasonlóval, mint a sok-sok ch evés) az nem érdekel?
Nem eszünk tejféléket, és véletlenül sem szénhidrátokkal együtt, mert minden bevitt cukrot-keményítőt el fog raktározni a test zsírba. Ez a hatása az inzulinnak.
Tehát ez egy elég gyenge "diéta", már ha egészség vagy fogyás a cél. Legalábbis ez az étel, élelmi anyag összetétel sajnos nagyon gyenge. Zsírok meg hiányoznak, fehérjét nem túróból hanem húsokból lenne ideális bevinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!