Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyózók! Ti vesztek ruhákat...

Fogyózók! Ti vesztek ruhákat dieta alatt?

Figyelt kérdés
En regen vekony voltam, de nagyon meghíztam pár ev alatt. Most elkezdtem dietazni, lement már 15 kg, de meg le kell adnom 20-25-öt. A ruháim viszont nagyon "szakadtak", es tök rosszul erzem magamat a bőrömben emiatt. Másfelől arra sincs penzem, hogy 5-6 hónap múlva megint vegyek csomó új ruhát, mert kifogytam azokat, amiket most vettem. Ti mit tennetek?
2012. szept. 23. 00:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nemrég vittem el varrónőhöz átalakíttatni pár ruhadarabot. Esetleg te is tedd ugyanezt.

Kényszermegoldás gyanánt nincs nagyon más lehetőség...

Egyébként én semmilyen ruhát sem vettem magamnak, gyüjtögetem a pénzem, és majd ha elérem az álomsúlyom, vásárolgatok kedvemre. Hasonlóképpen mint te, sajnálom a pénzt kiadni olyan ruhára, ami pár hónap múlva már úgysem lesz jó rám.

2012. szept. 23. 01:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél nyúlósabb anyagból így ha leadsz még pár kilót akkor is jó lesz rád elvileg.
2012. szept. 23. 04:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ilyen megkötős nadrágot.
2012. szept. 23. 04:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én turiból veszek pár átmeneti darabot.
2012. szept. 23. 06:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Én vettem, de már megbántam! Én is fogytam 25 kilót, a már túl nagy cuccokat meg nincs szivem kidobni. Van olyan dzseki, nadrág ami csak egyszer volt rajtam!
2012. szept. 23. 07:16
 6/8 anonim ***** válasza:
hát én mielott neki kezdtem a fogyokuranak, akkor rendeltem sok cuccot a Bonprixbol, persze aztan sose tudtam hordani oket mert 50/52-eseket rendeltem és most 40/42-es vagyok, tehat ahol cs lehet hirdetem és arulom a cuccaimat, amiket lehet atalakítok sajat magam..
2012. szept. 23. 10:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Kénytelen leszek venni, kell egy pár pulcsi.

Ajánlom a turkálókat, olcsó is, és akkor nem sajnálod a pénzt.

Varrónőhöz is viheted, ha kifogysz belőle! :)

2012. szept. 23. 11:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Velem most az van, hogy híztam elég sokat, és nem jók rám a régi nadrágjaim. Viszont amik a fogyás előtt jók voltak rám, azok közül a nem túl nagyok, de nem is túl kicsik jók rám, tehát én azokat hordok, ezenkívül max 1-2 nadrágot veszek fogyózás alatt. Felsőket veszek, amennyit akarok, mert "csak" M-es méretűre híztam meg, és azokat akkor is birom majd hordani, ha megint S-es leszek. :)
2012. szept. 24. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!