Fogyózók! Ti vesztek ruhákat dieta alatt?
Figyelt kérdés
En regen vekony voltam, de nagyon meghíztam pár ev alatt. Most elkezdtem dietazni, lement már 15 kg, de meg le kell adnom 20-25-öt. A ruháim viszont nagyon "szakadtak", es tök rosszul erzem magamat a bőrömben emiatt. Másfelől arra sincs penzem, hogy 5-6 hónap múlva megint vegyek csomó új ruhát, mert kifogytam azokat, amiket most vettem. Ti mit tennetek?2012. szept. 23. 00:34
1/8 anonim válasza:
Én nemrég vittem el varrónőhöz átalakíttatni pár ruhadarabot. Esetleg te is tedd ugyanezt.
Kényszermegoldás gyanánt nincs nagyon más lehetőség...
Egyébként én semmilyen ruhát sem vettem magamnak, gyüjtögetem a pénzem, és majd ha elérem az álomsúlyom, vásárolgatok kedvemre. Hasonlóképpen mint te, sajnálom a pénzt kiadni olyan ruhára, ami pár hónap múlva már úgysem lesz jó rám.
2/8 anonim válasza:
Vegyél nyúlósabb anyagból így ha leadsz még pár kilót akkor is jó lesz rád elvileg.
4/8 anonim válasza:
Én turiból veszek pár átmeneti darabot.
5/8 anonim válasza:
Én vettem, de már megbántam! Én is fogytam 25 kilót, a már túl nagy cuccokat meg nincs szivem kidobni. Van olyan dzseki, nadrág ami csak egyszer volt rajtam!
6/8 anonim válasza:
hát én mielott neki kezdtem a fogyokuranak, akkor rendeltem sok cuccot a Bonprixbol, persze aztan sose tudtam hordani oket mert 50/52-eseket rendeltem és most 40/42-es vagyok, tehat ahol cs lehet hirdetem és arulom a cuccaimat, amiket lehet atalakítok sajat magam..
7/8 anonim válasza:
Kénytelen leszek venni, kell egy pár pulcsi.
Ajánlom a turkálókat, olcsó is, és akkor nem sajnálod a pénzt.
Varrónőhöz is viheted, ha kifogysz belőle! :)
8/8 anonim válasza:
Velem most az van, hogy híztam elég sokat, és nem jók rám a régi nadrágjaim. Viszont amik a fogyás előtt jók voltak rám, azok közül a nem túl nagyok, de nem is túl kicsik jók rám, tehát én azokat hordok, ezenkívül max 1-2 nadrágot veszek fogyózás alatt. Felsőket veszek, amennyit akarok, mert "csak" M-es méretűre híztam meg, és azokat akkor is birom majd hordani, ha megint S-es leszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!