Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Titeket mi ösztönöz a fogyásba...

Titeket mi ösztönöz a fogyásban? És ha fogytán az akaraterő, honnan merítetek erőt a folytatáshoz?

Figyelt kérdés

Én azért kezdtem diétázni, hogy a férjem büszke lehessen rám, egyrészt hogy sikerült lefogynom, másrészt hogy csinos a felesége:)És természetesen szeretném, hogy a gyermekeim is büszkék legyenek rám.Emlékszem, én gyakran "szégyeltem"édesanyám hatalmas túlsúlyát.

Na de ennek ellenére gyakran meginog az elhatározásom és elgyengülök.

2012. okt. 9. 10:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én most kezdtem el konditerembe járni. Fokozatosan változtatok az étkezési szokásomon is. Bizony ehhez is nagy akaraterő kell..

Hogy engem mi motivál?

Tudom gonoszul hangzik, de a kollégáim, a helybeli lakosok kinézete.

Angliában élek. Ahol dolgozom, mondjuk olyan 30-40 ember dolgozik. Ebből a 40 emberből talán 7-8 aki nem túlsúlyos, elfogadható testsúllyal rendelkeznek.

Én nem 40 kilót tartok ideálisnak, így nincs képzavarom sem. Én (talán a korom miatt is) egy 160 cm magas embert 60-65 kilóval jó alakúnak tartok. De a kollégáim többsége (nem mindegyik) olyan szinten el vannak hízva, hogy rossz rájuk nézni. Az egyiknek a munkapólón kibuggyan a nagy logó hasa. A másik annyira kövér, hogy járás közben már nem tudja a térdét behajlítani. Az egyik kolléganőm olyan ruhákban jelenik meg, ami kiemeli az összes hurkát.A harmadik már attól liheg ha fel kell menni pár lépcsőfokot, hogy wc-re tudjon menni.

Ha bemegyek a városközpontba csak azt látom, hogy egyik ember kövérebb mint a másik..(fiatalok is,nem csak az én korosztályom) Egyszerűen látom őket, és elborzasztott hogy én is közéjük tartozom. Rájöttem, nem akarok úgy kinézni mint ők, bár már bőven van felesleges kilóm, de még nem tartozom az "ÚRAMISTEN! DE DAGADT" kategóriába. Nem is szeretnék, így elkezdtem az edzést, és a fogyókúrát. Ha nassolni támadna kedvem csak ránézek az egyik kollégámra és megjön az eszem. Ha lustálkodni van kedvem , csak eszembe jut hogy milyen nem akarok lenni, és már megyek is edzeni.. Eddig bevált. (már fogytam 7 kilót)

40/N

2012. okt. 9. 12:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Igen, egészséges abból az okból is fogyni, mivel 102 kiló vagyok jelenleg és lelkileg sz*rrá bántottak páran (köztük apám is), így megnyugszik a lelkem is és a súlyom is okés lesz, szóval állj le az okoskodásoddal, vonulj el a szektádba és tűzz el innen a mindennapi dogmáiddal.
2012. okt. 9. 13:25
 13/19 anonim ***** válasza:
15%

És ezt így kinek, utolsó?

Inkább nem veszem magamra, de hogy egy 102 kilós, valószínűleg hormonálisan beteg, lelki sérült tinédzserlány küld el egészséges, nagy tudású és segítőszándékú embereket (mégis magamra vettem), az nagyon groteszk.

Ott a segítség, 122-szer leírtam már a gyakorikérdéseken, ehhez a kérdéshez is. Máshogy úgy se nagyon fogsz fogyni, főleg ha igazam van és már hormonális problémák is bezavarnak. Néhány embernek le kellene írnom, hogy én nem vagyok az apjuk, nem velem kell veszekedni..

2012. okt. 9. 13:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tudjuk, allergiát okoznak egyeseknek így szerinted nem kellene enni.

De a mogyoró is, remélem azt sem eszel, sőt egyes gyümölcsük is... -.-

2012. okt. 9. 13:42
 15/19 anonim válasza:
100%
Szerintem a táplálkozás mellett a mozgást sem szabad kihagyni a sorból. Nem hiszem, hogy csak az ételek redukálásával tartós fogyást lehetne elérni, leginkább csak testsúlycsökkenést, de azt is csak átmeneti jelleggel. Szerintem a titok abban rejlik, hogy a bevitt energiát igenis le kell adni. Ha valaki kevesebbet mozog a napja során (pl. ülőmunkásember), akkor kell többletmozgás. A lényeg az egyensúlyban van.
2012. okt. 9. 14:05
 16/19 anonim ***** válasza:
68%

MEGMONDANÁ EGY KIS CUKI MODI, HOGY MI KÖZE VAN A MOTIVÁCIÓHOZ HARCMMŰVÉSZ VÁLASZÁNAK?

MOTIVÁCIÓRÓL VOLT SZÓ, NEM ÉTKEZÉSRŐL, MIÉRT KELL HAGYNI MINÉL TÖBB VÁLASZNÁL, HOGY VITÁT GENERÁLJON?

KI LEHET TILTANI, HOGY EZT MEGKÉRDEZTEM.

2012. okt. 9. 16:31
 17/19 anonim ***** válasza:

hm.

hogy iszonyatszekszi ruhákat hordhassak, hogy ne undorodjak magamtól, ha belenézek a tükörbe, és ha a terhesség miatt később híznék, akkor ne a már meglévő zsírrétegre jöjjön fel, amit dupla olyan nehéz leadni.

hiába mondja a párom, h csinos vagyok, és hiába mondja akárki, én saját magamnak akarok tetszeni.

szeretnék 40es méretű ruhákat hordani a 44es helyett.

2012. okt. 9. 18:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Engem az motivál, hogy sokkal jobban érzem magam a bőrömben, csinosnak érzem magam, ami baromi jó érzés. Látom a többi elhízott embert és olyan jó már nem közéjük tartozni. Büszke vagyok magamra egy nehéz edzés végigküzdése után vagy mikor sikerült ellenállnom egy nagyobb kísértésnek. Örülök, amikor barátok, rokonok megjegyzik, hogy milyen sokat fogytam.
2012. okt. 9. 23:34
 19/19 anonim ***** válasza:

Nincs hormonális problémám (rendszeresen járok orvoshoz), nem vagyok tinédzser (23 éves vagyok), sem lelki beteg (szerintem minden épeszű embernek fáj, ha közeli rokonok ismerősök bántják), csak úgy, mint a többi itteni ember unlak téged, de borzalmasan, kár, hogy nem fogod fel, senkit nem érdekelsz! Menj tényleg a haverjaidhoz, mert már mindenkinek elege van az okoskodásodból, a bekattant dolgaidtól.

Már leadtam 25 kilót, köszönöm szépen, és még jön a többi is, csak nem mozogtam, az volt az én bajom. Nincsenek a belső szerveim elzsírosodva, sokszor ezzel jössz, mert alhasi ultrahangra is járok, a doki majdnem elájult, mert még jobb is, mint egy sovány emberé.

2012. okt. 10. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!