Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leakarok fogyni, de nem tudok...

Leakarok fogyni, de nem tudok nincs akaraterőm. Segitenétek?

Figyelt kérdés
Az van h minden nap elhatározom h holnap majd fogyozom és minden számolom a kaloriát.Asztán másnap már aztmondom h majd holnapminden este foyokuráklat nézek és ..... Annyira roszulérzem magam.Szeretnék leadni 5 kilot de nem megy.Annyiraa nagy szenvedélyem az étel s az édesség. Mondjatok valami hasznosat kérlek.

#fogyókúra #nincs akaraterő
2012. máj. 9. 18:34
 1/7 .schwulbini. válasza:
Hát ebben nem tudok. a legpraktikusabb megoldás, ahelyett hogy osztom az észt. hogy mondom neked, hogy menj el egy tanácsadóhoz, vagy testépítőhöz, vegyél pár órát, és ő tud rávezetni a helyes útra.
2012. máj. 9. 18:44
 2/7 Blaiseboy válasza:
Testmozgas...
2012. máj. 9. 18:46
 3/7 anonim válasza:
68%

Én is ugyan így voltam...De elkezdtem járni heti 2 alkalommal Zumbára (neten sok videó van róla.;)) és 2 hetente 45 percre kézilabdázni.(: ÉS.! 18.00 után TILOS ENNI.! ja, és ha fogyni akarsz, búcsúzz el a nasiktól.!

és ha korog a gyomrod, ne rögtön egyél, hanem igyál meg egy pohár hideg vizet, és ha utána is fog korogni, ehetsz de nem sokat.!

Hidd el mióta ezt a rendszert használom -4 kiló le is ugrott rólam.((: Remélem segítettem.!(: sikeres fogyókúrát.!(:

2012. máj. 9. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Figyu, tedd a kezed a monitorra és sugárzom az akaraterőt..... Ezt szeretnéd, v mi?

Senki nem fogja helyetted felemelni a hátsóját és elmenni futni v mozogni vmit, ezt neked kell megtenned. Ha ennyi akaraterőd sincs, akkor meg törődj bele, h van rajtad 5(!!!!!!!) kiló felesleg.

2012. máj. 9. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs annyi akaraterőd hogy változtass a kinézeteden, akkor az szo..ás, na mind1 ezt majd magad eldöntöd.

Én is elég gyökéér móődon néztem ki, de már jóideje edzek, én is minden szaart összettem, minden nap lecsúszott 2 liter kóla, meg egy kiló kenyér, aztán 110kg lettem, egyik napról a másikra megváltoztattam az egészet, csak hust, zöldséget, gyümölcsöt, meg krumpli, rizs amit eszek.

karácsony óta nem ettem kenyeret, ja meg édességet sem.

a 6 utánnem eszünk meg sima fasság, én hajnal 2kor is eszek mégis vékony és izmos vagyok.

2012. máj. 9. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Az teljesen rendben van, hogy szereted a finom ételeket, ne is fogyókúrázz 5 kg miatt! Indulj ki abból, hogy szenvedélyed az étel, és nézz egy kicsit körül a főzőblogokon egészséges, finom receptekért! Valószínűleg kicsit édességfüggő lehetsz, a cukor erős függőséget alakít ki, és egyre több kell belőle. Ez nem akaratgyengeség, a szervezeted csinálja, nem te. Szerintem gondold végig, mik azok az egészséges édességek, amiket szeretsz,és cseréld le a megszokott nasijaidat.

Nekem a Forever Slim gép segített azt a pár kilót lefaragni magamról, mert én is utálok koplalni, de nagyon vastagnak éreztem a derekam és a combom!! Az ultrahangos zsírbontás nem tesz csodát, de pár kg plusznál nagy segítség! Ja, és nagyon finom turmixokat csináltam magamnak vacsorára tészta helyett! Semmi szükség arra, hogy szenvedj!

2012. máj. 15. 11:27
 7/7 Czikó Dániel válasza:
100%

Szia! :) Először is nem vagy egyedül a problémáddal, ez elég sok embert érint!

Minél kevesebb túlsúlyt kell leadni,az annál nehezebb. A szervezet nem arra lett kitalálva, hogy a legkisebb erőfeszítésre élje fel a vésztartalékait (zsírpárnáit) hanem épen ellenkezőleg. Ha meg akarsz tőle szabadulni, akkor készülj fel arra, hogy az nem lesz egyszerű.

Komolyan le kell ülnöd és eldöntened, hogy megér-e neked ennyit ez az egész? Amikor fontos döntés előtt áll az ember mindig mérlegel.A mérleg egyik felére képzeld oda azokat a dolgokat amik akkor történnek veled ha eléred a célodat.(Pl.:nő az önbecsülésem,megszabadulok a gátlásaimtól, végre elmerek menni a barátaimmal a strandra stb..) a mérleg másik oldalára azok a dolgok kerülnek amiket a célodért vállalnod kell. (pl.:edzőterembe menni, lemondani a finomságokról,korán lefeküdni, számolgatni a kalóriákat stb..)

MÉRLEGELJ!

Ha tudsz plusz 5 kilóval teljes értékű életet élni, akkor egyértelmű, hogy nem kell lefogynod és nem is fogsz tudni, nem elég erős a motivációd.Ellenben ha azt érzed, hogy nem vagy boldog így, nem vagy teljes akkor döntened kell egyszer és mindenkorra.

Amikor a motivációt keresed, próbálj meg picit mélyebbre ásni annál, hogy feszesebb bőrt akarok, szebb ruhákat. Arra fókuszálj, hogy neked lelkiekben mit jelent ez? Egy ruha, a feszesebb bőr gyenge erőtlen motivációk.Légy őszinte önmagaddal és azután hozd meg a döntést, csak így sikerülhet.

Sok sikert kíván,

Dani, a személyi edző

2016. jan. 3. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!