Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Amikor megállt a fogyásod, mi...

Amikor megállt a fogyásod, mi adott erőt a folytatáshoz?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ránéztem egy ruhára amibe szép szeretnék lenni. ;)
2011. júl. 2. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Én is ránéztem :D:D:D a párommal amikor legelőször randiztam egy nagyon rövidnadrág volt rajtam. Nah abba akarok újra beleférni.
2011. júl. 2. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Semmi...én már kezdem elveszíteni a reményt és a kudarc miatt erős falási roham kényszerem van. Most elkezdtem 7-800kcalon koplalni mellette minden nap intenzíven edzeni hátha tovább fogynék,de eddig nem sok remény.

Mielőtt valaki elkezdene köpködni emiatt,csak közlöm hogy 1000kcal felett akár milyen hihetetlen hízok vagy éppen súlyt tartok. És mielőtt ebbe is belekötne valaki "egészségesen"táplálkozok, napi étrendem 95%át csirkemell,sovány túró,csirkemellsonka,zöldség,alacsony ch tartalmú gyümik és kicsi zabpehely teszi ki.

Szóva nekem semmi nem ad erőt:(

2011. júl. 2. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
egy .357-es pisztoly
2011. júl. 2. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
94%

Nekem az ad erőt, hogy nem fogadtam el önmagamat. El tudnám fogadni, de minek. Ha olyan problémám lenne, amin nem tudok változtatni elfogadnám magam, de a súlyprobléma olyan dolog, amin viszonylag könnyen lehet változtatni.

Az alakommal és a bőrömmel van problémám. Az alakomon most dolgozok, bár van egy olyan érzésem, hogy most híztam egy kicsit, de ettől függetlenül kitartó leszek! A bőröm pedig száraz, ekcémás vagyok, az arcom időnként nagyon száraz, aztán hirtelen nagyon zsíros lesz, ilyenkor persze jönnek a pattanások, mitteszerek. De ez ellen is próbálok tenni.

Igazából 6-7kg-t szeretnék fogyni! :)

16/L

2011. júl. 2. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!