Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen hatással volt életedre...

Milyen hatással volt életedre a fogyásod?

Figyelt kérdés
A kérdésem nyilván azoknak szól, akiknek jelentős - ez egyeseknek lehet például 6, másoknak akár 66 kiló is- súlyfeleslegtől sikerült megszabadulni. Aki úgy érzi, hogy a fogyás valóban sokat változtatott az életén.
2010. nov. 10. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem rengeteget, bár csak 7 kg-ot fogytam, de előtte sem voltam túlsúlyos. miután lefogytam bármilyen ruhát felvehettem minden jól állt. mivel sportoltam is ezért nagyon szép alakom lett, nem volt már takargatnivalóm a strandon. sokkal nagyobb lett az önbizalmam, és ez meg is látszott.megnőtt a népszerűségem is a pasik körében, noha előtte sem volt gond de a fogyás után ez nagyon érzékelhető lett. kicsit talán a személyiségem is változott.
2010. nov. 10. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Ohh dejó neked.Énis épp most fogyózom,és énis ilyen hatásokat szeretnék kiváltani az emberekből:) Remélem sikerül majd
2010. nov. 10. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Kitartóbb lettem,elgondolkozok evés előtt hogy tényleg éhes vagyok vagy csak rágcsálnék,több pénzem marad,a legtöbb ruha jól áll,jobban érzem magam a bőrömben,ki merek menni bikiniben a strandra.

Viszont! Nálam egy negatív hatás is fellépett: elkezdtem magam a 45 kilós lányokhoz hasonlítgatni,hogy ők mennyivel csinosabbak mint én,meg hasonlók. De figyel a barátom és a családom,szóval ha 55 kilóra akarnék lefogyni,azt sem hagynák.

2010. nov. 10. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:

15 kg- ot fogytam. Ahogy az első válaszoló írta, nekem is megnőtt az önbizalmam, szépnek csinosnak éreztem magam, bele fèrtem az m-es ruhákba, fel tudtam venni egy szűk mini ruhát! Ha akarom annyi pasik lehetett volna hogy minden napra másik jut:D

Mindenki megfordult utánnam az utcán, ismerősök is megjegyezték hogy mennyit fogytam milyen jól nézek ki!

Most 10 kilót kéne fogynom, mert közben született egy babám, 32-kg felszedtem. Ez motivàl hogy milyen jó érzés csinosnak lenni, nem a moletti ruhákat kell nèzegetnem, hanem pl. egy amnesia vagy devergo ruci is rámjön majd! Na meg a férjemnek is szeretnek tetszeni.

92 kilósan is azt mondta szép vagyok, de 60 kilósan is ugyan olyan szépnek látott azt mindja, hát szerintem vak, vagy csak mèg mindig szerelmes:)

2010. nov. 17. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!