Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni?

Hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezt sokan kérdezték, de nekem különös problémám van. Mellből szeretnék fogyni inkább, de igazából minden helyről. Kérlek segítsetek.

2012. okt. 3. 13:44
 1/3 Dr.Martin ***** válasza:
Mellből a legnehezebb fogyni. Női fekvőtámasz, fekvőtámasz, plusz olyan fekvőtámasz is kell hozzá, miközben megemeled a lábad, tedd székre mondjuk és úgy nyomjad. Kerüld a vörös húst. Egy nap 5x egyél de fél adagot. Reggelire mondjuk müzli kefirrel, aztán egy alma, tízóraira mondjuk egy szendvics, ebédre egy szelet hús (5-10dkg között) csirke,hal jöhet szóba, kevés rizzsel. Uzsonnára megint egy szendvics és egy alma, aztán vacsira amit ebédeltél. Fontos, hogy kis adagok legyenek és az utolsó étkezésed 3 órával lefekvés előtt történjen.
2012. okt. 3. 13:59
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ. csak tudod nem ehetek mindig rizset :). és igazából azt eszem amit anyukám csinál. dehátna.. azért köszönöm :D
2012. okt. 3. 14:06
 3/3 Dr.Martin ***** válasza:
Jaaa még ilyen fiatal vagy? Figyu, a testmozgás részét mindenképp tartsd be! De 18-19 alatt nagyon nem érdemes diétázni, mert rengeteget változik a test. Nem hittem el amikor nekem mondták, de tapasztaltam.
2012. okt. 3. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!