Hogyan tudnék lefogyni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezt sokan kérdezték, de nekem különös problémám van. Mellből szeretnék fogyni inkább, de igazából minden helyről. Kérlek segítsetek.2012. okt. 3. 13:44
1/3 Dr.Martin válasza:
Mellből a legnehezebb fogyni. Női fekvőtámasz, fekvőtámasz, plusz olyan fekvőtámasz is kell hozzá, miközben megemeled a lábad, tedd székre mondjuk és úgy nyomjad. Kerüld a vörös húst. Egy nap 5x egyél de fél adagot. Reggelire mondjuk müzli kefirrel, aztán egy alma, tízóraira mondjuk egy szendvics, ebédre egy szelet hús (5-10dkg között) csirke,hal jöhet szóba, kevés rizzsel. Uzsonnára megint egy szendvics és egy alma, aztán vacsira amit ebédeltél. Fontos, hogy kis adagok legyenek és az utolsó étkezésed 3 órával lefekvés előtt történjen.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ. csak tudod nem ehetek mindig rizset :). és igazából azt eszem amit anyukám csinál. dehátna.. azért köszönöm :D
2012. okt. 3. 14:06
3/3 Dr.Martin válasza:
Jaaa még ilyen fiatal vagy? Figyu, a testmozgás részét mindenképp tartsd be! De 18-19 alatt nagyon nem érdemes diétázni, mert rengeteget változik a test. Nem hittem el amikor nekem mondták, de tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!