Arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan lehet gyorsan és egyszerűen lefogyni?
Nem eszünk sok keményítőt - gabonákat, burgonyát, kukoricát -ezek amúgy is növényi toxinokat tartalmaznak.
Tejet sem eszünk, mert marha inzulint, növihormonokat tartalmaz, és szépen tönkreteszi a saját hormonszabályozásunkat. Lényegében ennyi. A sport az kiegészítés, de többnyire káros.
Taichi, jóga gyakorlást érdemes a hétköznapokba iktatni, de ez már fogyástól független, egészségesek több oknál fogva..
A sport többnyire káros, fejezd ezt be légy szíves!
Hát még ekkora baromságot már, ilyen a világon nincs!
Mert retteg, hogy elkopnak az ízületei...azt viszont nem veszi figyelembe, hogy a terheletlen ízületben olyan degeneratív változások indulnak el, amik később csúnyán visszaütnek.
Inkább egyenletesen legyen kopva, mint ne legyen terhelve. Akkor erősödik az ízület is, ha terhelik, erre a legjobb a saját testsúlyos edzésmódszerek. Általában az orvos is azt javasolják, még konditermi edzés előtt is, hogy szánjunk időt a saját testsúllyal való edzésre is, mert az ízületnek alkalmazkodnia kell. Bármilyen sport, mozgásforma jobb, mint a semmi.
1. sorban, mert a legtöbb sport feleslegesen erőlteti, terheli az ízületeket. Ez önmagában is elég, okkal más a jóga és a Taichi mint egy sport. Ezeknek több évezredes hagyományuk van egészségmegőrzés terén, sportok.. azok csak versengésre jók.
megjegyzés, 2. válaszoló TISZTELETET hogy a döglégy petézzen beléd, ha én azt mondom károsak a sportok akkor legfeljebb tisztelettel megkérdezzük, hogy miért és nem írjuk fölényesen, hogy mit fejezzek be!
2. a sportok csak szánalmas versengést nevelnek az emberekbe. Az egész odáig terjed, hogy versenysportolók nagyobb drogosok, mint egy lecsúszott heroinos. Úgy nyomatják a koxot mint más a vitaminokat, azért hogy önigazolást nyerjenek egy francos érem megszerzésével. Kár, hogy sem a nyeremény, sem a sok cirkuszimádó elismerése nem fogja fedezni a tönkretett test áldozatát.
Más nem jut eszembe, az 1. pont nekem elég meggyőző, és mindenki számára annak kéne lennie. Úszás, sakk természetesen kivétel, nem kimondottan ízületkárosítóak :)
4. válaszoló (én nemigen félek semmitől, bizonyos kor után felülemelkedik ezeken az ember. ezt is oktatom harcművészetek keretében, ha érdekli Pesten lehetősége van tanulni)
A degeneratív betegségek megelőzésére nem a sportokat használják, hanem a Jógát, Taichit, gyógytornákat ÉS a helyes táplálkozást. De ezzel kizártnak tartom, hogy újat mondtam volna.
Semmi tiszteletet nem tudok mutatni egy olyan ember felé, aki fennhangon azt hirdetni, hogy ne sportoljanak az emberek! Pont ezt neveljük az emberekbe, hiányzik a versenyszellem és tessék, hol tartunk...
Te sem érhettél el sokat az életben, ha így gondolkodsz az életről...szánalom
Versenyszellemet nevelsz az emberekbe? És mégis miért? Miért jó neked az, ha versengenek?
Magukba kellene mélyedniük, megismerni és elfogadni önmagukat, egymást nem pedig versengeni! Egészséges felfogású, önértékelésű ember nem verseng másokkal, enélkül is lehetünk egészségesek és boldogok!
De versengjél csak egy pszichopata emberrel, egyszer majd viccből egy késszúrással díjaz meg..
Alkalmazkodni kell megtanulni, nem értelmetlen célokért küzdeni! Ez a beteges nyugati mentalitás átjárja Önt, de itt mindent! Gusztustalannak tartom, de nem sokat tudok tenni ellene. A saját embereimet megértésre és elfogadásra, helyes önértékelésre nevelem, nem 'versengésre'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!