Milyen cukros édességet egyek?
Figyelt kérdés
3-4hónapja 'teljesen' kiiktattam a cukrot az étkezésemből viszont holnap nagyon nehéz napom lesz, hogy el ne szédüljek és ne essen le a vércukrom, mit javasoltok milyen édességet egyek ? amibe nincs rengeteg kalória,mégis eltelít ( itt gondolok nem 1-2 cikk csokira vagy 1-2 szem cukorra, hanem valami péksütire vagy linzerre) hogy melyikkel járnék jobban, kalóriába is ?
köszönöm a válaszokat
2012. okt. 1. 20:15
1/7 anonim válasza:
Ha cukros cuccot eszel, az megnöveli a vércukorszinted, de hamar le is fog esni és épp ettől fogsz szédülni. Én ha nem akarok sok kalóriát bevinni, de kell egy kis plusz energia akkor sima háztartási kekszet vagy zabkekszet(SPAR-ban lehet kapni, finom) szoktam enni. Ezek sokkal jobbak mint a péksütik.
2/7 anonim válasza:
miért kell rögtön péksütikhez nyúlni?
szerintem reggelizz egészségeset, mégis szénhidrátdúsat, pl zabpelyhet és vigyél magaddal müzliscsokit, joghurtitalt, esetleg győri édes jó reggeltet, korpás kekszet :)
3/7 anonim válasza:
banán + zab+joghurt ezt eszem holnap
4/7 anonim válasza:
Ha zabot eszem Nestlé Fitness müzlivel és gyümölccsel reggelire, akkor kb 4 órán keresztül nem vagyok éhes. Amúgy nagy ritkán belefér egy péksüti is, ha azt kívánod akkor vegyél olyat holnap.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi, ment mindenkinek a +
2012. okt. 1. 21:05
6/7 anonim válasza:
banán! cukor, de egészséges, és energiát ad.
7/7 anonim válasza:
Aszalt gyümölcs! Magas a cukortartalma nagyon, 100g 4-500 kcal, és azért mégsem péksüti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!