Cukros kismamám milyen édességet esztek?
Kíváncsi vagyok,de nagyon, mert én megveszek a madártejért í8a tej nagyon felviszi a cukrom!!!) vagy bármilyen édes dolog szóba jöhet most már, amivel nem ártok a diétámnak vagyis ugye a babámnak:)
Hála és köszönet:)
szia
bár nem tudom milyen mechanizmust vált ki, még nem próbáltam ki, de elméletileg diabetikus madártej
hozzávalók:
1 l 1,5% tej
5 db tojás
1/4 vaniliarúd
édesítő
1 ek liszt
elkészítés:
-lábasba kevés víz+tej+ vaniliarúd, ezt felforralni
- tojásfehérjét habbá verni, majd beletenni, pár másodperc múlva kiszedni
-beletesszük a tojássárgáját, amit simára keverünk liszttel és 1 ek hideg tejjel
éskész, ezt én is csak találtam, de egy próbát megér
nekem azt mondták, hogy túróba tegyek egy pohár joghurtot keverjem össze és fagyasztott gyümivel turmixoljam le, állítólag ez is csillapítja az édesség vágyat
kitartást
és jó babavárást
Szia! Én a második babámat várom, és most már a terhesség elejétől kezdve csinálom a 180 g ch diétát magamtól. Sokszor nagyon szenvedek én is mostanában, mert sokszor éhes vagyok, de cukor helyett mostmár teljesen megszoktam az édesítőt. Nekem a 2in1 kávé, frissen felvert tejszínhabbal, fahéjjal megszórva, + 2 db diabetikus keksz(kb 10 g ch) sokszor az édesség és imádom.
Én is csináltam már diabetikus madártejet édesítővel,a klasszikus recept szerint és még a férjem se vette észre, hogy más.
Amit tegnap csináltam: diabetikus kalács, apróra tépkedtem, megszórtam fahéjas dióval(édesítés nélkül), pici(tényleg csak pici) tejjel meglocsoltam, és szintén egy pici hidegen készíthető(vízzel) vaníliapudingot öntöttem rá. Behűtve isteni aranygaluska utánzat!
Én is nagyon édesszájú vagyok, így szoktam sütni gyümölcskenyeret szénhidrátcsökkentett liszttel, meggyel, magvakkal, fahéjjal, és ezt vajjal eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!