Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen volt a mai kajam?

Milyen volt a mai kajam?

Figyelt kérdés

Reggeli: - 2 szelet barna kenyer vollkorn( 140 kcal )

- kb 50 g ( 9o kcal)

- salatalevel keveske vaj

Ebböl szemdvics, 1 pohar zsirszegeny tejjel

350 kcal

Ebed: - 1 bögres husleves ( 60 kcal)

- gnoccsi teszta zöldsegekkel ( 370 kcal )

- egy db sült csirkecomb, kb 20 dkg ( 250 - 300 kcal) kb .: 800 kcal

Vacsora: - 3 szelet sovany sajt, 18 % os zsirtartalmu ( 225 kcal )

- 3 db paradicsom ( 90 kcal )

315 kcal

Durvan olyan 1400 - 1500 kaloria összesen. 28 eves vagyok, nö, 168cm, es 78 kg. Kb. igy szek mindig, van hogy kevesebbet, a heten pl. ez volt a legtöbb kalorias napom. Mellette futok heti 2x - 3x 1 orat, 9 - 10 km kb. es sulyzos edzest is vegzek heti 2x max 3x. ahogyan a futast, szinten egy oran keresztül. Ez igy milyen etkezesnek szamit?? Megfelelö?

2012. szept. 30. 17:18
 1/4 A kérdező kommentje:
lazac kb 50 g ... ez lemaradt :) bocsanat!
2012. szept. 30. 17:19
 2/4 anonim válasza:
Ha rendszeres futó vagy, a fogyáson nem fog segíteni... Az étrenddel viszont a baj az, hogy nincs tápérték, nem minőségi étel. Ezalatt azt értem, hogy fehérjeforrás semmi és a szénhidrát sem megfelelő és a vitaminforrás is kevés. Így inkább csak szottyadt test lesz, bocs a kifejezésért. Itt tudsz nézelődni: [link]
2012. okt. 1. 11:51
 3/4 A kérdező kommentje:

A tej, a hus, a hal, a sovany sajt mi, ha nem feherje??

Mar ne is haragduj, de a futas mar hogy a fenebe ne segitene a fogyason? Es irtam, hogy mellette sulyzos edzest is vegzek!!!

A teszta, a zöldseg, a barna kenyer, mi ha nem szenhidrat??

Es egyebkent csak annyiban lehet belekötni, hogy kaloriaba kevesre jön ki, ennyi edzes mellett, de muszaj volt csökkentenem, mert 1800 kaloriaval csak sulyt tartottam. Bocsika de en ezzel a modszerrel 60 kg ot fogytam :) Csak kivancsi voltam mennyire huzzak itt le :D

2012. okt. 1. 16:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja, es meglepödnel mennyire nem lettem löttyedt XD
2012. okt. 1. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!