El lehet érni 11 nap alatt 3 kiló súlyveszteséget?
Figyelt kérdés
nem muszáj hájból, mehet vízből is.2012. szept. 24. 18:39
1/8 poiu válasza:
Ha mehet vízből is, akkor Atkins. Az első héten 5 kg.
2/8 A kérdező kommentje:
ezt nem értem :$
2012. szept. 24. 19:33
3/8 anonim válasza:
Szerintem ugy erti az elso hogy aktins dieta;)
4/8 anonim válasza:
Ha vízből is mehet, akkor mi értelme van? A fogyókúra célja a testen lévő zsír csökkentése, nem a testsúly csökkentése. Kakukk! Vágd le a karod, 1 nap alatt 5 kiló fogyás.
5/8 A kérdező kommentje:
mivel elég konkrét a dátum és vízből is lehet, ezért valószínű csak arra a napra kell hoznom :)
/súlycsoport sportverseny/
2012. szept. 24. 21:58
7/8 poiu válasza:
Igen, Atkins diéta, keress rá. A lényeg, az első héten csak napi 30 g szénhidrátot ehetsz. Húst szinte bármennyit.
8/8 anonim válasza:
De szuperhiper sportoló versenyzőknek nincsen egy túledukált, TF-en végzett (húú, a SOTE a legkirályabb egyetem lehet..) edzője, aki elmondja hogy szabaduljon meg a fölös súlytól?
Én egyébként ajánlom a vérleszívást, mert annyira szeretem a sportokat, hogy ilyen jó ötleteket adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!