A nyár elején sikerült fogynom 4 kilót 64-ről 60-ra 800 kcal körül ettem heti 4 alkalommal rubint rékáztam. Azóta rendszeren zabálásokba kezdek (nagyon durván) 73 kiló lettem. Mit csináljak h visszaszerezzem a régi alakomat?
úúúú hát ez szar.
Én is lefogytam nyáron,68-ról 58-ra és még tartom úgy ahogy a súlyom de jön fel rám a zsír.Érzem. Viszont mérleg szerint még fogyok is szóval nem értem.Na mindegy
.Szerintem kezdj el sportolni naponta vagy két naponta fuss,és figyelj arra hogy mit eszel.1300-1500 kalória között már jó lesz.De mindenképpen ügyelj arra hogy sok fehérjét egyél mert különben a "megmaradt" (mivel szerintem nyáron se csak zsírból fogytál,ahogy én se) izmot is leégeted magadról,és maradsz egy nagy massza mint most én.Szóval hajrá!
Ez a tipikus jojó! Napi 800 kcal recept a visszahízásra. A max, ami működik, napi 500 mínusz. Kezdd előlről. Hús + zöldség, ne éhezz. De: ne egyél gyors szénhidrátot (cukor, keményítő).
Nem tehetsz róla, a napi 800 egyszerűen nem tartható. Türelem...
+ heti 3 futás, bicajozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!