Meenyi az ideál amit le szeretnél adni?,mert nekem 5kg egyenlőre késöbb még ugyan ennyi.
Milyen kcal mennyiséget viszel be naponta?
Amugy 22/N
legalább 10 kg-t szeretnék most leadni.
Régen 55-nél nem voltam több, most vagyok 75 kg.
Borzasztóan zavar, és a páromat is kezdi zavarni.
Fog.sincs hogy mennyit viszek be naponta a szervezetembe,eddig sosem foglalkoztam vele ennyire, nem számoltam ki.
És te?
Én elinte lelkes voltma és egy hónapig számoltam a kalóriákat amiket bevittem,végűl meguntam írogatni.Nekem a páromnak igy is ugy is tetszem,de magam érdekében hogy több teherbírásom legyen le kéne fogynom,mert a párom meg tiszta izom,csak a hasán van felesleg az is "sörhas". Én a kcal.hu oldalt használom kalória számolásra és minden nap leírom a kis füzetembe.Az ilyen számolgatós orendszerek szerint napi 1200kcal-t kéne bevinnem,de én csak napi 700at viszek be.
Röviden megfogalmazva amit kiszedek a felét eszem meg,még ha csorog is a nyálam érte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!