Ma este szalonnát akarunk sütni.
Abból max 2 szelet szalonnazsíros kenyeret szoktam megenni.Nah akkor ma mennyit kellene szerintetek?
Én is tornáztam egy ideig Sinkó Andrea 3in1 cd-re, amit hatásosnak éreztem,de abbahagytam,elment a kedvem tőle.
Konditerembe nem tudom eljárni, itt a környéken nincs, és dolgozom is tehát nem nagyon tudnék elszakadni,hogy esetleg máshová elmenjek edzeni.
Anyóséknál lakom a párommal, és ott nem nagyon tudom azt megtenni,hogy este nem vacsorázok, mert akkor egyből jön az áskálódás anyós részéről."azért nem eszik,mert nem pászol neki a kaja"...tapasztaltam sajnos, hogy a hátam mögött beszélte.
Ha külön költözünk végre, akkor másabb lesz mert ha eszek akkor eszek, ha nem akarok akkor nem,nem fog senki beleszólni.
Reggelire mit szoktatok enni?És mennyit?
Kedves kérdező!
Hány kg vagy,hogy fogyózni szeretnél?
Én 76 kg vagyok.175 cm magas. De nem érzem magam így jól. 55 kg voltam, és fogamzásgátlót szedtem 3 évig, szerintem attól híztam meg.
És neked hová jöttek fel jobban a kilók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!