erre: http://www.youtube.com/watch?v=fPMr0mdES6Q
meg van a teljes dvd
Sziasztok! Én tegnap kezdtem el fogyokúrázni, de sajnos az a baj, h a szüleim eléggé szénhidrátdús kajákat csinálnak, de holnap én veszem kezembe a fakanalat :D
Igazából, azért kezdtem neki, mert idén érettségiztem és stresszes, ideges voltam, illetve amikor tanultam mindig csokit zabáltam. Volt h fél óra alatt bezabáltam egy egész tábla csokit,(pedig sosem ettem 6 kockánál többet világéletemben), mert a tanulásra koncentráltam közben xD
Alacsony is vok (160 cm), így sajnos még a grammok is meglátszanak az alakomon. Ja igen.. alak... sajnos minden fölös kiló a hasamra megy, így mindenki megjegyzi, h milyen nagy hasam van... nagyon utálom... nem értem, h egyesek hogy képesek felakni magukról képet, hiszen ők maguk is tudják, h van fölös súlyuk, különben nem fogyokúráznának.
Bocsi, ha hosszú lett, csak vhogy jól esett leírni a gondolataimat :)
18/L
Gyertek szívesen látok mindenkit :)
nézegettétek a linkeket? Vannak benne jó dolgok.
34/35 válaszoló,ha szeretnéd hogy a hasad lemenjen van rá egy csomó mozgásforma:lépegető gép vagy lépcsőzés napi egy vagy fél óra;futás;hasprés,hasizom gyakorlatok amihez nem muszáj kondi terembe járni otthon is csinálhatod,nézz utána,nekem ezek segítenek,lehet neked más jön be.
kedves kérdező!
Azt írtad, nem koplalsz és sportolsz. Na most ne haragudj, de 700 kalória az mi??
Fogyókúránál sem szabad alapanyagcsere alá menni(ez egyénenként változó, de tuti, hogy minimum 1100-1200 kalória), ezzel semmi mást nem érsz el, csak annyit, hogy belassul az anyagcsere és raktározni fog a szervezeted....
Neked szálkásító diéta kell, csökkentett szénhidrát és magas fehérje bevitellel, hogy minél kevesebb izmot veszíts!
Az nem fogyi, hogy megeszek egy dinnyét egy kis salátát, este meg napfényt...
Olvassatok utána a "sárga kapszulának", mert nagy zavar van a fejekben:)
Ezt most nem szemétkedésből írtam, csak segíteni próbálok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!