Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mitől van? Ennyi idő elég...

Ez mitől van? Ennyi idő elég lesz?

Figyelt kérdés
eddig 20 kgtól szabadultam meg.78ról 58ra fogytam de kb 10 napra fel kellett függesztenem a diétám..sokkal többet ettem mint szoktam és ma reggel a mérleg +8kgval mutatott többet..:( a combom 52 cm volt most 56...de mától nekiállok megint a fogyónak és a mozgának (heti 5-6 óra ellipszis) ebből mennyi a valós hízás kb?ami a víz meg stb...mennyi idő alatt áll helyre?Egy hónap elég lesz?Nagyon kétségbe vagyok esve mert nagyon megszenvedtem ezért :(( kérlek csak normálisan!

2012. máj. 2. 17:54
 1/4 anonim válasza:
bőven elég lesz
2012. máj. 2. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
hogy fogytál ennyit és mennyi idő alatt?
2012. máj. 2. 18:43
 3/4 anonim válasza:
Szerintem elég lesz bőven. De ne aggódj, ebből szerintem 1.5kg víz meg egyéb más anyagok amiket a szervezet hasznosít :)
2012. máj. 2. 18:53
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm ;))) ment a zöld kéz.utolsó elötti: kb 8 hónap alatt de előbb is mehetett volna csak tapasztalatlan voltam. először csak elhagytam a zsíros,cukros dolgokat kb 2 hónap alatt igy 5-6 kgt fogytam majd novembertől elkezdtem kcalt számolni és heti 5x futni.na onnantól jobban ment:)
2012. máj. 3. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!