Csajok! Valami jó diéta? Le akarok fogyni kb.10-15 kg-ot (20-at kellene, de nem akarom túlvállalni magam, kezdetnek jó lesz ennyi is).
Az a kérésem, hogy ne legyen túl drága, illetve ne olyan dolgokból álljon, amit nehéz beszerezni (vidéken lakom).
Mozogni már elkezdtem, minden nap félóra edzés (nem viszem túlzásba, mert akkor kimerülök, és abbahagyom, elmegy tőle a kedvem). Problémás területek: has, fenék, comb.
Szia
Nekem is ilyen bajaim vannak csináljuk együtt amúgy az elsőnek igaza van teljes mértékben
Reggel egyetek normálisan, annyit, amennyi, jólesik (persze ne dőzsöljetek), ebédre normális adagot, de vagy leveset, vagy csak másodikat, vacsorára nagyon keveset, vagy a legjobb, ha semmit. De ha mégis, akkor legkésőbb 5-6 felé.
Meg próbáljatok mozogni, higgyétek el, nem kell lefutni a maratont, egy nagy séta is megteszi minden nap.
Ha este nem eszitek tele magatokat, már másnap azonnal könnyebbnek érzitek magatokat, és még az alvás is nyugodtabb úgy, bizonyítottan.
Arra még figyeljetek oda, hogy ne nassoljatok sokat, meg azért ne egyetek mindig édességet. Azt is lehetőleg reggel!
Felejtsétek el a kalóriák számolgatását, meg az adagok méricskélését, mert hosszabb távon nem megy, és úgy nem is lehet élni, meg élvezni az ételt, és az életet, hogy folyton azon jár az ember esze, hogy jajj 2 kalóriával többet ettem. Meg jajj, elfelejtettem 15. 05-kor megenni a korpáskekszem...
Napi 3 a normális, és egyre kevesebbet. Ez betartható, és nem golyózik be az ember tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!