Pár kiló leadása, és súly megtartása?
A kérdés nem egész egyértelmű,de arról lenne szó,hogy az utóbbi időben észrevettem,hogy nem csak kicsit híztam..Sokat nassolok,és mivel van időm,eszek.Akkor is,ha nem vagyok éhes.Suliba általában péksütit viszek,és esetleg egy müzlit.Van olyan étel,ami energiát ad,de nem dobja rám a súlyokat,és iskolába is vihetem? Én a salátán gondolkodtam,de lehet,hogy az nem elég.Itthon pedig amúgy mindig főznek,ami ugyancsak kísértést tesz bennem,hogy egyek.És jelzem megint,hogy nem vagyok olyankor sem éhes,mikor hazaérek,de ott a kész étel,és lazán leülök.Egyrészt ezen szeretnék változtatni,hogy valami módon legyen önfegyelmem.És ha oda tudnék figyelni,hogy csak akkor egyek ha szükségem van rá,akkor talán lemenne pár kiló,még ha nem is rövid idő alatt.Utána pedig már megtartanám a súlyomat,ahogy tudnám,és nem kezdenék el újra "zabálni".Nem tudom,mit csináljak.Amúgy bocsánat,hogy néhány helyen értelmetlenül fogalmaztam,illetve nem is igazán kivehető a problémám :S
15/L
Nem eszünk gabonákat, lisztes péksütiket, kenyeret, krumpli, tejet stb. Ez az ÉHEZŐK étele volt, a háború alatt nem volt más. A müzlis és hasonló baromságok dettó.
Fogd a husikát, szalonnát, zöldséget, vedd magad elé, és azt egyed. Ennyi. Ha nassolni akarsz, akkor is lehet zöldséget, gyümölcsöt, olajos magvakat, húsféléket enni. Probléma megoldva?
Ehetsz akkor is, ha nem vagy éhes A) mert normális ételektől nem leszel zsíros, beteg B) mert normális ételekkel jobban jóllaksz, nem eszel sokat és több időre eltelít.
Jaj, 1-2 alma cukortartalma, hát ez tényleg, klinikai elhízást okoz D: D: D: ... D: D:
Hagyjuk a baromságokat. A hús természetes táplálék - a zsír is- és nem emelik meg az inzulin szintünket jelentősen - úgy ahogy a gyümölcs sem, míg a finomított szénhidrátok, teljes őrlésú gabonák és a tej igen. Ennyit kell tudni, 1 biológia óra alatt megtanítanék minden magyar gyereket táplálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!