Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pár kiló leadása, és súly...

Pár kiló leadása, és súly megtartása?

Figyelt kérdés

A kérdés nem egész egyértelmű,de arról lenne szó,hogy az utóbbi időben észrevettem,hogy nem csak kicsit híztam..Sokat nassolok,és mivel van időm,eszek.Akkor is,ha nem vagyok éhes.Suliba általában péksütit viszek,és esetleg egy müzlit.Van olyan étel,ami energiát ad,de nem dobja rám a súlyokat,és iskolába is vihetem? Én a salátán gondolkodtam,de lehet,hogy az nem elég.Itthon pedig amúgy mindig főznek,ami ugyancsak kísértést tesz bennem,hogy egyek.És jelzem megint,hogy nem vagyok olyankor sem éhes,mikor hazaérek,de ott a kész étel,és lazán leülök.Egyrészt ezen szeretnék változtatni,hogy valami módon legyen önfegyelmem.És ha oda tudnék figyelni,hogy csak akkor egyek ha szükségem van rá,akkor talán lemenne pár kiló,még ha nem is rövid idő alatt.Utána pedig már megtartanám a súlyomat,ahogy tudnám,és nem kezdenék el újra "zabálni".Nem tudom,mit csináljak.Amúgy bocsánat,hogy néhány helyen értelmetlenül fogalmaztam,illetve nem is igazán kivehető a problémám :S

15/L

2012. szept. 20. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
sSzia. benne vagyok az ilen dolgokban. én is kondizom.ez már rutin nekem. zívesen segítek mindenben, ha szeretnéd írj privit. :)
2012. szept. 20. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! SZerintem probalj meg napi 5x kis adagokat enni. MIvel anyukad foz, ezert nem tudsz mindig arra figyelni mit eszel otthon, ezert a mennyisegre figyelj nagyon. Eleinte ki is szamolhatod a szendvicsed kaloriatartalmat, csak h legkozelebb mar tudd az mennyi energiat tartalmaz. Ha otthon reggelizel, az legyen pl gabonapehely sovany tejjel, max mezzel. Vigyel suliba egy-ket szendvicset jo minosegu teljes kiorlesu kenyerbol, tegyel bele salatat, es valami sovany felvagottat amit szeretsz. Vigyel egy gyumolcsot is, es ezeket edd suliba. Otthon pedig csak kis adagot egyel abbol amit anyukad foz. S kesobb egyel pl salatat valami sovany hussal, hallal. Ezek csak peldak, annak lenne a legtobb ertelme, ha mindekeppen kevesebbet ennel mint amennyire naponta szukseged van ezt ki lehet szamolni itt: www.orvosilexikon.hu naienergiaszukseglet kalkulator, es eleinte a kajakat is hogy tudd mennyit eszel, es akkor tudod h fogyni fogsz.
2012. szept. 20. 22:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem mennyi a kalória szükségletem,és próbálok odafigyelni, mennyit szabad enni : ) Reggelente lehet,hogy tényleg értelmesebb lenne szendvicset vinni..majd szánok időt rá :D Köszönöm a válaszokat.
2012. szept. 21. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem eszünk gabonákat, lisztes péksütiket, kenyeret, krumpli, tejet stb. Ez az ÉHEZŐK étele volt, a háború alatt nem volt más. A müzlis és hasonló baromságok dettó.

Fogd a husikát, szalonnát, zöldséget, vedd magad elé, és azt egyed. Ennyi. Ha nassolni akarsz, akkor is lehet zöldséget, gyümölcsöt, olajos magvakat, húsféléket enni. Probléma megoldva?

Ehetsz akkor is, ha nem vagy éhes A) mert normális ételektől nem leszel zsíros, beteg B) mert normális ételekkel jobban jóllaksz, nem eszel sokat és több időre eltelít.

2012. szept. 21. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:
szalonnák. hát gratula:D okos tipp. nem ehet akkor mikor kedve van. hisz abban is van gyümölcs cukor és szénhidrát.
2012. szept. 21. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Jaj, 1-2 alma cukortartalma, hát ez tényleg, klinikai elhízást okoz D: D: D: ... D: D:

Hagyjuk a baromságokat. A hús természetes táplálék - a zsír is- és nem emelik meg az inzulin szintünket jelentősen - úgy ahogy a gyümölcs sem, míg a finomított szénhidrátok, teljes őrlésú gabonák és a tej igen. Ennyit kell tudni, 1 biológia óra alatt megtanítanék minden magyar gyereket táplálkozni.

2012. szept. 21. 15:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazából..Vegetáriánus vagyok 7 éve.Szóval a szalonna és egyéb húsfélék kizárva.Tejtermékeket fogyasztok,de húst konkrétan nem eszek.
2012. szept. 21. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!