Teljes kiörlésű kenyér vagy pufirizs? Melyik egézségesebb, ti melyiket ajánlanátok fogyozóknak?
"Nem keresek önigazolást."
ááá, nem...
szerintem tarts egy kis önvizsgálatot, mert lassan most már a nevetséges kategóriába esel, ami rosszabb mintha csak szimplán idegesitő lennél.
Nem tudom miért idegesítelek, vagy lennék nevetséges.
Én óva intem az embereket az elterjedt egészségesnek hazudott de káros sz.aroktól, ha megfogadnák nem lenne annyi zsíros nő az utcán. Nem fogadják meg? Konkrétan ez nem az én bajom.
Örülök, hogy nem eszel tk lisztet, ez jó. Remélem más gabona lisztet sem.
90-100 000 forintból, takarékosan a legtöbb ember egész turhetően meg tud élni. Persze cigi és alkohol nélkül, nagyzoló életvitel nélkül, és esetleg nem 1 ember - 1 ház elosztásban hanem gazdaságosan több ember összefog közös lakhelyért, ezek ajánlott takarékossági lépések. Mindenki nem tud gabonák nélkül enni, tisztában vagyok a helyzettel. De érdekes, aki itt olvas annak netezni van ideje, valószínuleg számítógépre és havi internet díjra is. Húsra meg nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!