Mit egyek kenyér helyett?
Teljesen el akarom hanyagolni a kenyeret az étrendemből.
Fehér kenyér egészségtelen, barna kenyér meg azért nem jön a képbe, mert nincs rá keret.
A reggelit kellene megoldanom valahogy kenyér nélkül, csak az a kérdés hogy hogyan mivel eddig szendvicset vittem mindig. Ebben kérnék segítséget. Én gyümölcsre gondoltam.
Ebédelni ebédelnék mindig és a vacsorát is meg tudom oldani hallal, zöldségggel, tojással, babbal.
Hát hagyd ki! Én sem eszek kenyeret 6 éve, se fehéret se barnát, péktermékeket sem. Ebben az évben volt 2 hét, hogy fogyasztottam [link] ezt, de már erre sem tudnék ránézni.
Reggelire egyél müzlit vagy müzliszeletet. Gyümölcs nagyon jó ötlet. Otthon ehetsz rántottát, főtt tojást, sajtot, joghurtot.
Ha elvinni akarod, szintén joghurt, könnyű saláta, müzliszelet.
zabkása gyümölccsel
tojásrántotta
főtt tojás zöldséggel
túró gyümölccsel
paprikába töltött körözött
mozzarella sajtgolyók paradicsommal
tonhalkonzerv paradicsommal
tojáslepény zöldséggel töltve
Amikor kezdtem a diétám én is elakartam hanyagolni a kenyeret, pedig annál semmit se szeretek jobban. Eleinte natur joghurtot ettem reggelire egy szelet jóreggelttel (vagy fahéjjal megszórva). 2-nél többet én sose ettem. Mindig próbáltam (ebéden kívül) egy étkezést 200-300 kalória alatt tartani.
Ez után, anya hozott egy "dexi' nevű puffasztott akármicsodát, amit kenyér pótléknak használtam.
Most már "toast" barna kenyeret szoktam enni, nem tudom mennyibe kerül, mert általában szüleim vásárolnak munkából haza fele. De szerintem nem többe mint a többi toast kenyér. Amiből egyébként van fogyókúrás is, ha jól emlékszem egy szelet 40 kalória körül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!