Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek kenyér helyett?

Mit egyek kenyér helyett?

Figyelt kérdés

Teljesen el akarom hanyagolni a kenyeret az étrendemből.

Fehér kenyér egészségtelen, barna kenyér meg azért nem jön a képbe, mert nincs rá keret.

A reggelit kellene megoldanom valahogy kenyér nélkül, csak az a kérdés hogy hogyan mivel eddig szendvicset vittem mindig. Ebben kérnék segítséget. Én gyümölcsre gondoltam.

Ebédelni ebédelnék mindig és a vacsorát is meg tudom oldani hallal, zöldségggel, tojással, babbal.

2012. aug. 27. 18:45
 1/8 anonim válasza:
abonett kenyér-re keress rá, bár nem tudom mennyibe kerül pontosan, én azt szoktam enni.:)
2012. aug. 27. 18:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, de pont az ilyenféléket szeretném kerülni.
2012. aug. 27. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
kenyérpótlék nincs, csak az abonett meg a puffasztott rizs. ha ezeket kerülni akarod, akkor nem marad más lehetőség... nem kell ám a kenyér, szendvics helyett is van sok alternatíva. reggelire zabkása pl.
2012. aug. 27. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát hagyd ki! Én sem eszek kenyeret 6 éve, se fehéret se barnát, péktermékeket sem. Ebben az évben volt 2 hét, hogy fogyasztottam [link] ezt, de már erre sem tudnék ránézni.

Reggelire egyél müzlit vagy müzliszeletet. Gyümölcs nagyon jó ötlet. Otthon ehetsz rántottát, főtt tojást, sajtot, joghurtot.

Ha elvinni akarod, szintén joghurt, könnyű saláta, müzliszelet.

2012. aug. 27. 19:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Van ilyen négyzet alakú több magvas barna kenyér a spárban, 200 ft 10 darab, és nem szárad ki 2 hét után sem, csak hűtőben kell tárolni.
2012. aug. 27. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

zabkása gyümölccsel

tojásrántotta

főtt tojás zöldséggel

túró gyümölccsel

paprikába töltött körözött

mozzarella sajtgolyók paradicsommal

tonhalkonzerv paradicsommal

tojáslepény zöldséggel töltve

2012. aug. 27. 20:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Kössz az eddigi válaszokat. A győri édes jó reggeltről mi a véleményetek? Vagy abban sok a cukor?
2012. aug. 27. 21:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Amikor kezdtem a diétám én is elakartam hanyagolni a kenyeret, pedig annál semmit se szeretek jobban. Eleinte natur joghurtot ettem reggelire egy szelet jóreggelttel (vagy fahéjjal megszórva). 2-nél többet én sose ettem. Mindig próbáltam (ebéden kívül) egy étkezést 200-300 kalória alatt tartani.

Ez után, anya hozott egy "dexi' nevű puffasztott akármicsodát, amit kenyér pótléknak használtam.

Most már "toast" barna kenyeret szoktam enni, nem tudom mennyibe kerül, mert általában szüleim vásárolnak munkából haza fele. De szerintem nem többe mint a többi toast kenyér. Amiből egyébként van fogyókúrás is, ha jól emlékszem egy szelet 40 kalória körül volt.

2012. aug. 27. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!