Ha lefogytam, akkor ezután már mindig ugyanazon az étrenden kell maradnom?
Tehát addig oké, hogy egészséges fogyáshoz diéta, sport, kalóriaszámlálás, tskg-onkénti 2-3 gr fehérje.
DE ha sikerül leadnom, akkor..? Most egész életemben kalóriaszámlálásra, meg csirkemellre és túróra vagyok kötelezve?? Ezt nem értem.. A gyümölcsökkel, zöldségekkel semmi bajom, mert lehet őket váltogatni, de mondjuk pizzát soha életemben már ne egyek(pl házi készítésűt, t.k.liszttel, csupa egészséges feltéttel, kcal-hoz igazítva..) vagy bármi más... sütemény.. Mi lesz Karácsonykor? Diéta? Diétás menü? És azt mégis hogyan?? Diétás zserbó amiből ha megeszek 2-t akkor elcsesztem az egész napomat?
No meg életemben nem ettem ennyi húst mint fél év alatt..
Ha húsundorom lesz akkor.. ??
Kicsit kétségbe vagyok esve...
Előre is köszi az okos válaszokat!:)
Jaj és köszi a lelkesítő válaszokat mindenkitől, nagyon rendesek vagytok hogy segítenétek nekem!:)
Ezt a diétás gasztrot megkeresem!:)
Jaj igen, imádom a tofut, csak az árához képest alig van benne fehérje...
A hallal akadnak gondjaim.. sajnos.. évente megpróbálom megenni.. de sajnos undorodom a szagától... de talán majd egyszer.
túlságosan behatároltad magad a diétád szigorú részén. ez nem baj, nyilván így gyorsabban mentek a kilók:)
de így nem látod, hogy attól, hogy hetente egyszer az anyukád nem diétás főztjét eszed (persze mértékkel, de a gyomrod már nyilván összeszűkült annyira, hogy nem tudsz kétszer szedni a nokedliből:)), attól nem fogsz meghízni. de ha furdalja a lelkiismeretedet, akkor kicsit többet mozogsz következő héten.
nem kell pánikolni, próbáld tartani a bevált kajákat, de nyugodtan habard be a főzeléket és tegyél zsemlét a fasírtba. rendszeresen ellenőrizd a centiket, kilót, és ha valami rossz irányba mozdul, akkor változtass!
sajnos ez van. nem vagy egyedül, nekem is nagyon kell figyelnem, hogy mikor mit és mennyit eszek, mert könnyen hízok.:)
hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!