most 1 nagy barackról és egy nagy körtéről beszélünk amit nem bírnék megenni , csak elfelezve
a fél kenyér meg azért mert mellé sok parit meg paprikát ettem....ez gáz?
2012. szept. 5. 15:31
12/18 A kérdező kommentje:
1, 4 ,5, 6 köszi a válaszokat!
2012. szept. 5. 15:32
13/18 A kérdező kommentje:
ja és a 7-esnek is :)
2012. szept. 5. 15:33
14/18 anonim válasza:
Aki komolyan veszi a diétát ritkán eszik gyümölcsöt aranyom. A fruktóz NEM jó. Ellenben veled én utána néztem és nem kérdezősködtem feleslegesen.
Érdekes én is főzök másra is, és nem jelent gondot 2 félét csinálni. Aki lusta, bele se kezdjen fogyókúrába.
2012. szept. 5. 17:29
15/18 anonim válasza:
És igen képben vagyok, mindenki az újonnan, kemény munkával elért alakomat dicséri.
2012. szept. 5. 17:32
16/18 A kérdező kommentje:
lusta :DDD nem tudod miről beszélsz....
amúgy inkább mozgok többet és eszek gyümit....
amúgy meg nem vagyok körvér h ennyit se engedjek meg magamnak...
2012. szept. 6. 08:07
17/18 anonim válasza:
A gyümölcscukor se a legjobb dolog diéta idején, ilyenkor főétkezéskor, tízóraikor egy alma ajánlott. Én kevésnek találom a kajád, ennyitől hosszú távon eléggé ki leszel éhezve. Reggelire egyél nyugodtan 300-400 kalóriát. Ajánlom, hogy próbáld ki a zabkását, zabpelyhet (200 ft a lidlben), lehet ízesíteni sovány holland kakaóval, rumaromával! 40 g zabpehelyből jó nagy adag kaja lesz, ami eltelít és a reggel is jól indult. Én mellé vizet iszok mellé, illetve kávét. Tízóraira gyümölcs, joghurt, kis adag tejberizs (cukor nélkül persze), tk szendvics sovány sajttal, pulykasonkával. Ebé zöldségköret + hús, illetve kereshetsz nagyon jó zöldséges-csirkés-halas recepteket. Én újabban eszek hüvelyeseket is óvatosan, mert jó fehérjeforrások. A gomba is hasznos zöldség. Én párolt csirkét csináltam múltkor gombával. Brokkolira olvaszthatsz, süthetsz vele össze light sajtot (a sajtokkal is nagyon vigyázni kell a zsírtartalom miatt. A mozarella is sajnos zsíros!) Uzsira általában olyasmi kisebb kaját eszek, mint tízóraira. Este már csak magas fehérjetartalmú kaja, minimális vagy semmi szénhidrát... Tojásos kaja (sárgájával vigyázz, a fehérjéből mehet amennyi jólesik), sovány túró, vagy érdemes egy jó fehérjeport venni, egy esti turmix ideális vacsora.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!