Mi a véleményetek a mai étrendemről? (bővebben)
Reggeli: egy kis tál Nestlé Fitness tejjel
Tízórai:(edzés előtt...igen járok heti 4-5x kondiba): egy szendvics-->zsemle+1 szelet sonka+egy szelet sajt
Ebéd:Fél kisebb tányér krumplis tészta(csak ez volt itthon azért ettem belőle)
Most nemrég ettem:rántotta: 2tojás fél kiskanál vajon+hagyma+2 szelet vékony Camambert sajt
20/L 163/56kg
Vacsira tervezem: Őszibarack és alma
Akkor leírom. A reggeli azért sz*r, mert a Nestlét, meg minden más hasonló müzli szerű kaját telenyomják cukorral. Akkor is, ha a nevében benne van a Fitness és akkor is, ha ráírják hogy ilyen-olyan értékes tápanyagokkal meg vitaminokkal készült.
A tízórai azért sz*r, mert a zsemlében sok ROSSZ minőségű szénhidrát van. Reggel mehet a szénhidrát, de csakis jó minőségben, szóval vagy zabpehely, vagy teljes kiőrlésű kenyér stb. + a sajt zsíros, a sonka meg becsapás, mert kb. semmi fehérje nincs benne, de ilyen kis mennyiségben nem számít.
Az ebéd azért sz*r, mert a krumplis tésztában semmi értékes tápanyag nincs, csak szénhidrát meg zsír. De azt nem mondom, hogy néha nem fér bele (ha tényleg csak azt tudtad enni).
A rántotta okés, de nem tudom, miért vajon csináltad.
Vacsira mehetne gyümölcs helyett fehérje. 150-200 g sovány túró édesítővel vagy almadarabokkal vagy fűszerrel stb., vagy fehérjeturmix.
A tekerés, a gyors séta, a futás meg a súlyzós edzés jó.
Ja most látom, hogy írtál. A kakaós csigánál tényleg jobb egy kicsit, és néha nyugodtan egyél, de szerintem azért nem jó, ha minden nap az a reggelid.
A natúr joghurttal nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!