Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a mai...

Mi a véleményetek a mai étrendemről? (bővebben)

Figyelt kérdés

Reggeli: egy kis tál Nestlé Fitness tejjel

Tízórai:(edzés előtt...igen járok heti 4-5x kondiba): egy szendvics-->zsemle+1 szelet sonka+egy szelet sajt

Ebéd:Fél kisebb tányér krumplis tészta(csak ez volt itthon azért ettem belőle)

Most nemrég ettem:rántotta: 2tojás fél kiskanál vajon+hagyma+2 szelet vékony Camambert sajt

20/L 163/56kg

Vacsira tervezem: Őszibarack és alma

2011. jún. 25. 15:14
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ja amúgy az edzésem ma pl 45perc tekerés programon...tehát egyszer nagyon nehéz majd közepesen utána meg könnyű...és még 25perc emelkedőn gyors séta majd emelkedő nélkül 10perc futás+súlyzós edzés
2011. jún. 25. 15:19
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó..nem sok, de nem is egészséges.
2011. jún. 25. 15:36
 3/20 anonim ***** válasza:
Semmi fehérje, sz@r ahogy van..
2011. jún. 25. 15:40
 4/20 A kérdező kommentje:
Ja a natúr joghurtot kihagytam:) Mondjuk szerintem normálisan is lehetne válaszolni;) Ha meg annyira sz*r akkor lehet hasznosabb lett volna leírnod, hogy mi a gond vele...
2011. jún. 25. 15:43
 5/20 A kérdező kommentje:
Kedves 1. válaszoló, a Nestlé Fittnes-en kívül mi nem egészséges még? Amúgy reggelire azért eszek azt, mert úgy vagyok vele, hogy legalább reggel had ehessek valami olyat amit szeretek és finom, azért egy kakaós csigánál biztos jobb:))
2011. jún. 25. 15:49
 6/20 anonim ***** válasza:

Akkor leírom. A reggeli azért sz*r, mert a Nestlét, meg minden más hasonló müzli szerű kaját telenyomják cukorral. Akkor is, ha a nevében benne van a Fitness és akkor is, ha ráírják hogy ilyen-olyan értékes tápanyagokkal meg vitaminokkal készült.

A tízórai azért sz*r, mert a zsemlében sok ROSSZ minőségű szénhidrát van. Reggel mehet a szénhidrát, de csakis jó minőségben, szóval vagy zabpehely, vagy teljes kiőrlésű kenyér stb. + a sajt zsíros, a sonka meg becsapás, mert kb. semmi fehérje nincs benne, de ilyen kis mennyiségben nem számít.

Az ebéd azért sz*r, mert a krumplis tésztában semmi értékes tápanyag nincs, csak szénhidrát meg zsír. De azt nem mondom, hogy néha nem fér bele (ha tényleg csak azt tudtad enni).

A rántotta okés, de nem tudom, miért vajon csináltad.

Vacsira mehetne gyümölcs helyett fehérje. 150-200 g sovány túró édesítővel vagy almadarabokkal vagy fűszerrel stb., vagy fehérjeturmix.

A tekerés, a gyors séta, a futás meg a súlyzós edzés jó.

2011. jún. 25. 15:51
 7/20 anonim ***** válasza:

Ja most látom, hogy írtál. A kakaós csigánál tényleg jobb egy kicsit, és néha nyugodtan egyél, de szerintem azért nem jó, ha minden nap az a reggelid.

A natúr joghurttal nincs baj.

2011. jún. 25. 15:53
 8/20 A kérdező kommentje:
Azért vajon, mert szerintem jobb mint az olaj..meg tényleg...fél kiskanál vajban 30kalória ha van. Teflonon tudnám anélkül is és úgy is szoktam de a hagyma megégne egy kis vaj vagy olaj nélkül.
2011. jún. 25. 16:01
 9/20 A kérdező kommentje:
Túró épp nincs itthon de holnapi bevásárlásnál amúgy is terveztem.
2011. jún. 25. 16:04
 10/20 anonim ***** válasza:
szerintem ez teljesen normális étrend! És mellette tornázol is! és még kérdezem h ezt azért csinálod mert fogyni akarsz, v csak tartani a sulyod? mert szerintem 56 kg-val a 163 cm-hez abszolut nem sok, sőt!
2011. jún. 25. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!