Mit mondanátok a mai étrendemről?
Figyelt kérdés
reggeli: 2 szelet tk kenyér, csirkemell sonka, hagyma, tojás
10órai: 100g túró, 100g natúr joghurt, 100g eper, 2 kocka étcsoki
ebéd: kb. 40-50g barnarizs, 100g öntetes csirkemell (natúr joghurt + fűszerek, kevés reszelt sajt)
uzsi: fél csomag (50g) földimogyoró
vacsi: 100g csirkemell (az ebéd maradéka), 100g mexikói párolt zöldségkeverék.
4000m futás, 1,5 óra sétálás.
173 cm, 68 kg, 20L
mit változtatnátok rajta?
(aki a 2 kocka csokiért jön szörnyülködni, annak előre szólok, hogy felesleges, inkább eszek heti 1-2x ennyit, minthogy falási rohamom legyen a megvonástól).
2011. máj. 19. 20:49
1/7 Taticsa válasza:
Nem mindegy ha már úgyis megetted???
2/7 anonim válasza:
Szerintem jó, és a csokival sincs baj, főleg hogy 2 kocka. Én néha simán benyomok egy sznikerszt, mert imádom, és nem érdekel hogy mennyire teszek ezzel kárt. Vacsira kéne inkább a túrót enni, de szerintem így is jó. :)
3/7 anonim válasza:
Én a mogyoróból kevesebbet ettem volna,meg szerintem is vacsira inkább túró
4/7 anonim válasza:
Sztem jól csinálod: nem túl szigorú a diétád. A mogyoróval viszont csínján bánj. A csoki sem baj:)
5/7 A kérdező kommentje:
első: igen, de ha valami orbitális baromságot csinálok, akkor nem szeretném tovább folytatni, tekintve, hogy a legtöbb napon ehhez hasonlóan kajálok :D
2011. máj. 19. 21:54
6/7 anonim válasza:
Húú:D Itt gyk-n azt olvastam,hogy ez jónak számít,de én nem bírtam volna megenni ennyi mindent.:D De csak így tovább.
7/7 anonim válasza:
Sztem ez teljesen normális étrend, mozgás is van benne. A türelem rózsát terem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!