Fogyni szeretnék még 5-6kilót:) Hidd el, van még mit leadnom...
2011. jún. 25. 16:48
12/20 anonim válasza:
szerintem egy átlagos jó étrend.
Sokak szerint csak akkor lenne jó az étrended, ha szinte csak fehérjét ennél, csak teljes kiőrlésű kenyeret, naponta 4-5 kis étkezés.de egy vannak olyan emberek is akik nem akarnak mindennap csirkemellet enni rizzsel, mert hánynának ha mindennap húst kellene enni, vagy zabkását.
2011. jún. 25. 17:05
13/20 anonim válasza:
ja meg állandóan vacsorára túró, csak ezt tudják ajánlgatni.
Na pontozzatok le! De én nem gondolom hogy a krumplis tészta szar lenne, és csak a hús, meg a túró a nyerő.
Mértékletesség, és a szervezet jelzi mire van szüksége.
2011. jún. 25. 17:06
14/20 anonim válasza:
az egyik kommentelő jól látja a dolgot szépen leírta neked a választ, bár kicsit nyers volt de igaza van.....napi 4-5 étkezés kell 4 óránként kb reggelire jobb lenne zabpehely ebédre berakhatnád a tojást délutánra olyan ételt fogyassz amibe nagyon minimális szénhidrát van és jó a fehérje értéke, vacsira is olyan ételt fogyassz h sok fehérje legyen benne és minimális szénhidrát lehetőleg kazeint vigyél be (lassú felszívódású fehérje)....a fogyáshoz le kell csökkenteni a szénhidrát bevitelt és meg kell növelni a fehérje bevitelt....de ha gondolod veszel vmi jó fehérjét azzal már meg lehet oldani az étrendet
2011. jún. 25. 17:09
15/20 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok húsimádó ezért nem eszek állandóan csirkét...nekem a napi 1 szelet szalámi is bőven elég...csirkét pedig eszek minden hétvégén:) Amúgy én szeretem a zabkását is tegnap pl.azt vacsiztam, de azt sem tudom heti 2nél többször enni:)
2011. jún. 25. 17:09
16/20 anonim válasza:
megjegyzem nem igen esznek rizst azok akik fogyóznak...mivel a rizs 70%-a szénhidrát
2011. jún. 25. 17:10
17/20 A kérdező kommentje:
Tudnál nekem ajánlani jó fehérjét? Mert nem akarok magamtól válogatni...nem értek hozzá:S
2011. jún. 25. 17:11
18/20 anonim válasza:
én ezt a terméket tudnám javasolni ami úgy árban is meg mennyiségben is jó......80% tejsavó fehérje ami nagyon jó arány, tartalmaz glutamint is ami abban jó a diéta alatt h ha fogyózol és ugye bár nem viszel be elég tápanyagot akkor a zsír mellett az izmokat is elkezdi bontani a test (katabolikus hatás), és ha glutamint viszel be az megakadályozza h az izmaidat bontsa le de gondolom nőket nem igen zavarja ez mivel rajtuk nem annyira látványos az izomból való visszaesésé mint a férfiaknál de azért csak érdekességként mondtam.......ja és még valami az elején szépen fogsz fogyni de lesz majd idővel olyan h megálssz a fogyásba pedig betartod a diétát....na akkor ne ijedj meg nem a diéta meg a sporttal van gond hanem arról van szó h a tested kezd hozzászokni és lelassul az anyagcseréd ilyenkor majd csinálj olyat h egy két nap telezabálod magad így az agyad azt hiszi visszaálltál a régi táplálkozásodhoz és megint fogyni fogsz remélem segítettem :) 19/F
2011. jún. 26. 13:46
19/20 A kérdező kommentje:
Köszii:) Jövő héten szerintem veszek is:)
2011. jún. 26. 14:10
20/20 anonim válasza:
nincs mit:) fehérjével jól lehet étrendet összeállítani
pl reggeli zabpehely ebéd zöldségek, húsok ilyesmi vacsora pedig elég akkor egy fehérjeturmix:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!