Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltak a mai étrendemrő...

Mit gondoltak a mai étrendemről? Jó ez így?

Figyelt kérdés

r: tejeskávé

fél szelet tk kenyér , paprika, paradicsom+ 1 kis pohár tej

tízórai: nem volt időm, de nem voltam éhes sem

e:bableves, kis túrókrém ( 110 gr túró, fél tejföl és egy kis édesítő)

uzsi lesz:fél körte, fél barac, fél joghurt

vacsi lesz : valami párolt zöldség, (vagy borsó vagy brokkoli, esetleg vegyesen)

jó így ?

mit változtassak?

egy dolgon, a reggeli kávén nem tudok :S

2012. szept. 5. 13:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
A reggeli pohár tejet nem feltétlenül, de lehetőség szerint inkább kihagynám. A tejeskávé pedig szokás kérdése, nem ez fogja meghiúsítani a fogyásod, szóval nyugodt szívvel. Én napi 3x ittam neszkávé 3 az 1-t háztartási keksszel a fogyim ideje alatt is, és nem rontott semmit az eredményen. Az ebéd gyanús egy kicsit, ha nem ettél kiadós adagot a levesből, akkor nem gáz, a túrókrém sem a legjobb, főleg a tejföl miatt. De mondom, ha nem nagy mennyiségben fogyasztod, akkor egyébként is bármit lehet.
2012. szept. 5. 13:14
 2/18 A kérdező kommentje:

kis adag leves volt, a tejfölből pedig fél kis pohárnyi...

esetleg délután akkor a joghurtot hagyjam ki és csak gyümi legyen?

2012. szept. 5. 13:17
 3/18 anonim ***** válasza:

Az elég sok... a tejföl csupa zsír. Miért nem nézel utána neten, hogy is kéne fogyózni? Ne várd, hogy valaki majd itt elmagyarázza neked az alapokat egy mondatban. Amúgy pocsék ez az étrend, semmi hasznos kaja. Nézz utána, ne légy lusta!

[link]

2012. szept. 5. 13:26
 4/18 anonim ***** válasza:
Miért kéne a tejet kihagyni,ha jól esik neki? Ne biztassátok már f-sságra a másikat... :S
2012. szept. 5. 13:27
 5/18 anonim ***** válasza:

Nekem sok nem volt, én ettől még éhen is haltam volna az tuti. Fél szelet kenyér??

Én 40-50 g zabkásával indítom a napot, de 3-4 óra után akkor is farkaséhes vagyok:D

2012. szept. 5. 13:30
 6/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: A túrót megcserélhetnéd a vacsorával, este kell a lassú felszívódású fehérje. Meg amúgyis több fehérje kellene. Én beszoktam nyomni estére 250 g túrót de van hogy többet is:)
2012. szept. 5. 13:33
 7/18 anonim ***** válasza:

Mekkora az a teljes kiőrlésű kenyér? Ha az a préselt kocka, abból nyugodtan egyél meg egy egész szeletet.

Uzsonnára is egyél meg egy egész joghurtot (remélem csakis NATÚRT eszel), mellé egész gyümölcsökkel. Úgyse azon a kis gyümölcsön fog múlni, hanem azon, hogy pl. a tejfölt kerülöd (ha egyszer így eszel az nem gáz, de ne legyen folyamatos).

Vacsira ehetsz 1-2 tojást zöldséggel, sovány túrót, sovány (szárnyas) párolt/főtt húst is.

2012. szept. 5. 13:34
 8/18 A kérdező kommentje:

pocsék étrend ?

semmi hasznos kaja???....nah azért te sem lehetsz túl tájékozott...akkor a zöldség, gyümölcs mi ?????

2012. szept. 5. 14:48
 9/18 A kérdező kommentje:

amúgy tényleg ennyire szar ez a kaja ??

most nem tudok minden nap csirkemellet meg zöldséget enni, másra is főzök.....meg amúgy is bmira drága lenne....

2012. szept. 5. 14:53
 10/18 anonim ***** válasza:
fél kenyér..fél barack..fél körte..nagyon kreatív vagy..
2012. szept. 5. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!