12 éves tinilány vagyok! Hogy foggyak le?
Figyelt kérdés
Igazából néha eljárok futni de nem olyan gyakran! most hogy nyár van már végképp nem járok! nagyon szeretnék lefogyni! edzésre járok évközben de az sulylökő edzés és attól sztem nemfogok lefogyni! kezdjek diétába? 18:00 óra után megpróbálok enni! de ha tudtok vmi extra tippet létszíves írjátok le!!2012. aug. 29. 15:34
21/21 anonim válasza:
Elég hülye az aki azt mondja ne fogyjon. Valószínűleg azt gondolja hogy egy 30 kilós piszkafáról van szó, és csak a hülye celeblányokat akarja majmolni. Én elhiszem a kérdezőnek hogy tényleg szeretne leadni egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!