Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 éves tinilány vagyok! Hogy...

12 éves tinilány vagyok! Hogy foggyak le?

Figyelt kérdés
Igazából néha eljárok futni de nem olyan gyakran! most hogy nyár van már végképp nem járok! nagyon szeretnék lefogyni! edzésre járok évközben de az sulylökő edzés és attól sztem nemfogok lefogyni! kezdjek diétába? 18:00 óra után megpróbálok enni! de ha tudtok vmi extra tippet létszíves írjátok le!!

2012. aug. 29. 15:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Edzést evés után bő 1 órával ajánlatos elkezdeni...

Ez a "még fejlődő szervezet vagy, ne fogyj le" egy akkora hülyeség... Én is körülbelül 10-11 éves koromban kezdtem el hízni. Anyámék is ezt mondták, fejlődő szervezet, ez természetes, bla bla bla. A testem mára tele lett striákkal, és a fogyás is borzasztó nehezen indult be, nem is beszélve arról, hogy azt a 15 év rossz beidegződést is nehéz volt legyűrni. Minél előbb elkezded, annál jobb. Az egészséges ételek és a mozgás nem lesz káros a fejlődésedre, ne aggódj. A sport a legfontosabb... a futás jó, de pl elhívhatod a barátnődet focizni, tollasozni, vagy amit akartok, csak sok mozgással járjon. Anyukádnak biztos van valami torna DVD-je, kérdezd meg és csináljátok együtt. Étkezésnél csak arra figyelj, hogy ne egyél mindenhez kenyeret, és ne nasizz. Az adagok se legyenek túl nagyok, próbáld meg azt, hogy kistányérra szedsz magadnak. Ne addig tömd magad, amíg majd' kipukkadsz a jóllakottságtól, csak módjával. És igyál sok sok sok vizet. Ez az este 6 után nem eszek dolog hülyeség, lefekvés előtt 2 órával nem ajánlatos enni. Tehát ha te 9-kor mész ágyba, még nyugodtan ehetsz 6-kor.

2012. aug. 29. 16:38
 12/21 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy fejődő szervezet blablabla. Jól van, ez kicsit furán hangzik, de! Azért ne kelljen őrült fogyásba kezdenie, főleg, hogy nem tudjuk mennyi kiló, és ahhoz milyen magas. Azért érdekes, hogy minden 12 éves fogyni akar. Apám duci volt, de nem kezdett el diétázni, mert megnyúlt, sovány lett. Szóval: Most kezd kamaszodni, megnyúl, jobban eloszlik rajta a súly, és jó alakja lesz. Csak táplálkozzon egészségesen, ne egyen este 6-7 után, sportoljon, és kész!
2012. aug. 29. 16:57
 13/21 A kérdező kommentje:
Én most kb. 164 cm vagyok és 50 kg és sztem 12 évesen 50 kg lenni az gáz! De köszönöm a segítséget mindenkinek!
2012. aug. 30. 11:25
 14/21 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm! Én próbálok egészségesen étkezni és anyukám is mindenféle barna kenyereket hoz haza a péktől és azt esszük. én nem 10-15 kilót akarok fogyni csak mondjuk 5-6-ot. még szeretném kérdezni hogy ez a bizonyos diéta igaz?

link: [link]

2012. aug. 30. 11:34
 15/21 A kérdező kommentje:
vagy ez sztem ez se igaz! [link]
2012. aug. 30. 12:27
 16/21 anonim ***** válasza:
NE!! 50 kg nagyon normális, én 157 cm vagyok, így vagyok 50 kg, és nem is vagyok dagadt! Jól vagy, ember? Megmondtam, hogy nincs mit fogynod. Tudtam, előre éreztem. Ne diétázz, csak egyél normálisan.:) Omg, legyél okosabb 12 évesen légyszi. Hm, és jó, hogy barna kenyeret eszel, mert sokkal egészségesebb, mint a fehér kenyér. Normális alakod van, nincs hova fogynod.
2012. aug. 30. 12:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Ezeknek a tablettáknak meg ne dőlj be.
2012. aug. 30. 12:30
 18/21 A kérdező kommentje:
okika nem is gondoltam venni csak anyum szedi! egyébként mi az a OMG?? tudom gáz hogy nemtudom de létszi vki íja le!
2012. aug. 30. 16:53
 19/21 anonim ***** válasza:
OMG - Oh My God - Ó, Istenem.:)
2012. aug. 30. 17:15
 20/21 A kérdező kommentje:
köszööööm!
2012. szept. 1. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!