12 éves tinilány vagyok! Hogy foggyak le?
Edzést evés után bő 1 órával ajánlatos elkezdeni...
Ez a "még fejlődő szervezet vagy, ne fogyj le" egy akkora hülyeség... Én is körülbelül 10-11 éves koromban kezdtem el hízni. Anyámék is ezt mondták, fejlődő szervezet, ez természetes, bla bla bla. A testem mára tele lett striákkal, és a fogyás is borzasztó nehezen indult be, nem is beszélve arról, hogy azt a 15 év rossz beidegződést is nehéz volt legyűrni. Minél előbb elkezded, annál jobb. Az egészséges ételek és a mozgás nem lesz káros a fejlődésedre, ne aggódj. A sport a legfontosabb... a futás jó, de pl elhívhatod a barátnődet focizni, tollasozni, vagy amit akartok, csak sok mozgással járjon. Anyukádnak biztos van valami torna DVD-je, kérdezd meg és csináljátok együtt. Étkezésnél csak arra figyelj, hogy ne egyél mindenhez kenyeret, és ne nasizz. Az adagok se legyenek túl nagyok, próbáld meg azt, hogy kistányérra szedsz magadnak. Ne addig tömd magad, amíg majd' kipukkadsz a jóllakottságtól, csak módjával. És igyál sok sok sok vizet. Ez az este 6 után nem eszek dolog hülyeség, lefekvés előtt 2 órával nem ajánlatos enni. Tehát ha te 9-kor mész ágyba, még nyugodtan ehetsz 6-kor.
Nagyon köszönöm! Én próbálok egészségesen étkezni és anyukám is mindenféle barna kenyereket hoz haza a péktől és azt esszük. én nem 10-15 kilót akarok fogyni csak mondjuk 5-6-ot. még szeretném kérdezni hogy ez a bizonyos diéta igaz?
link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!