Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 éves tinilány vagyok! Hogy...

12 éves tinilány vagyok! Hogy foggyak le?

Figyelt kérdés
Igazából néha eljárok futni de nem olyan gyakran! most hogy nyár van már végképp nem járok! nagyon szeretnék lefogyni! edzésre járok évközben de az sulylökő edzés és attól sztem nemfogok lefogyni! kezdjek diétába? 18:00 óra után megpróbálok enni! de ha tudtok vmi extra tippet létszíves írjátok le!!

2012. aug. 29. 15:34
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
illetve na 18:00 után megpróbálok NEM ENNI!
2012. aug. 29. 15:35
 2/21 anonim ***** válasza:
68%
Emelgesd a helyesírási szótárt...
2012. aug. 29. 15:42
 3/21 anonim válasza:
Próbálj meg minél kevesebb szénhidrátot bevinni a szervezetedbe és kerüld a tartósítószerekkel telenyomott műkajákat. Diéta is működhet de ne koplalj mert bár rövid idő alatt lehet így eredményt elérni de ugyan ilyen gyorsan vissza is szeded --> jojó effektus. Mozogni kell igaz, hogy nincs rögtön látszata de tartós fogyás csak mozgással érhető el. Fokozatosan kezdj el sportolni nem kell rögtön maratont futni. Ha ez betartod és rendszeresen mozogsz, fogyni fogsz de ehhez idő kell! Ne add fel néhány hét után. Kitartás!
2012. aug. 29. 15:51
 4/21 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy hány kiló? Fejlődő szervezet vagy, ne fogyj! Nem értem, szinte minden 10-16 éves nyavalyog, aztán kiderülnek, hogy csontvázak.
2012. aug. 29. 15:52
 5/21 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Még annyit, hogy sportolj, táplálkozz egészségesen, de ne fogyj! És tényleg leírhatnád a súlyodat, magasságodat.

2012. aug. 29. 15:53
 6/21 anonim válasza:
26%
Próbálj úgy táplálkozni(Énnekem is kéne fogynom!)Hogy ha még kell mondjad anyukádnak/Apukádnak hogy rakja el későbre!Miután megetted mozogj!Én 1kg fogytam de még csak multkor kezdtem el!Remélem segítettem!
2012. aug. 29. 15:56
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Miután megetted mozogj!- legalább hányni is fogsz... Evés után mozogni kimondottan káros.

Múltkor? Mikor? 5 perce, 5 napja, 5 hónapja...? Múltkor én is fogytam. 6 éve volt.

2012. aug. 29. 16:00
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

> Próbálj meg minél kevesebb szénhidrátot bevinni a szervezetedbe

?? Miért is?

Sport-sport-sport (túra, bicaj, úszás, kocogás, küzdősport stb.), normális, főtt kaja, vagyis semmi spéci diéta, semmi nasi + cukros sz*rok + "szemét" ételek.

nemcsak fogysz, hanem sokkal egészségesebb is leszel. Sok sikert :)

2012. aug. 29. 16:16
 9/21 anonim válasza:
Kedves valaki!Énnekem bevált!1 hete!És a 6 év az nem multkor volt!
2012. aug. 29. 16:36
 10/21 anonim válasza:

sziaa! az étkezési és sportolási tippeket tartsd be, amit az előttem lévők megírtak.. de ha vlmi extra tippet akarsz, ajánlom youtube-n az insanity workout program-ot. találsz videókat, ami szerint csinálhatod. 60 napos program. Így keress rá: insanity workout program day 1 (és aztán a többi) .. ha kizárólag ettől fogyni nem is fogsz, izmosodni mindenképp, és majd a centiken is meglátni. :)

Kitartást :)

13/L

2012. aug. 29. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!