Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi ez? Lehet hogy cukorbeteg...

Mi ez? Lehet hogy cukorbeteg vagyok?

Figyelt kérdés

napi 5 liter víz simán lecsúszik, van higy 10 perc alatt megiszok 1.5 palackal mert annyira szomjas vagyok

ha eszek pl 7kor akkor fél 9re már annyira éhes vagyok hogy szédülök, fáj a fejem és halucinálok

pedig rendesen eszek

2012. aug. 28. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Akár cukorbetegség is lehet (bár ők nem szoktak hallucinálni). Minél hamarabb beszélj egy orvossal!
2012. aug. 28. 16:42
 2/7 anonim válasza:

Huhh, anyumnál is ez volt, pluszban még nagyon száraz volt a bőre, viszketett neki (pl. alsó lábszárán), rengeteget ivott és pisilt is, és állandóan melege volt!

Szerintem mihamarabb nézesd meg magad!!

2012. aug. 28. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
cukorszintmérést, de gyorsan, nyomás a háziorvoshoz. egy ismerősömnek egyik napról a másikra lett cukorbetegsége, és megelőzhető lett volna, ha felismeri a tüneteket...
2012. aug. 28. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert gyors felszívódású szénhidrátot eszel
2012. aug. 28. 20:22
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

ezeket ettem zabkása almával, joghurttal

szőlő

gombaleves

pulykapörkölt rizzsel, paradicsomsaláta

szőlő, alma

1sz rozskenyér, 2db főtt tojás, 1szelet sajt, 2szelet csirkrsonka, 1paradicsom, 1paprika

lehet hogy akkor rosszul táplálkozok, nem fogyózok van lyesmi, 50kilo és 165cm körül vagyok

nem zabálok, nem koplalok, nem éhezem stb

most is ettem egyis zabkását almával és rettentően rosszul vagyok

szédülök, homályosan látok

2012. aug. 28. 20:54
 6/7 anonim válasza:

Ez majdnem egy diétás étrend :) Szerintem az életkor előrehaladtával megnövekszik a 2. típusú cukorbetegség kialakulása (a szervezet már nem képes annyi inzulint termelni). Anyumnál a 40-es évei elején diagnosztizálták anno az orvosok.

Mennyi idős vagy?

2012. aug. 29. 16:06
 7/7 A kérdező kommentje:

21 éves

köszönöm válaszodat

2012. aug. 29. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!