Mi ez? Lehet hogy cukorbeteg vagyok?
napi 5 liter víz simán lecsúszik, van higy 10 perc alatt megiszok 1.5 palackal mert annyira szomjas vagyok
ha eszek pl 7kor akkor fél 9re már annyira éhes vagyok hogy szédülök, fáj a fejem és halucinálok
pedig rendesen eszek
Huhh, anyumnál is ez volt, pluszban még nagyon száraz volt a bőre, viszketett neki (pl. alsó lábszárán), rengeteget ivott és pisilt is, és állandóan melege volt!
Szerintem mihamarabb nézesd meg magad!!
köszönöm a válaszokat
ezeket ettem zabkása almával, joghurttal
szőlő
gombaleves
pulykapörkölt rizzsel, paradicsomsaláta
szőlő, alma
1sz rozskenyér, 2db főtt tojás, 1szelet sajt, 2szelet csirkrsonka, 1paradicsom, 1paprika
lehet hogy akkor rosszul táplálkozok, nem fogyózok van lyesmi, 50kilo és 165cm körül vagyok
nem zabálok, nem koplalok, nem éhezem stb
most is ettem egyis zabkását almával és rettentően rosszul vagyok
szédülök, homályosan látok
Ez majdnem egy diétás étrend :) Szerintem az életkor előrehaladtával megnövekszik a 2. típusú cukorbetegség kialakulása (a szervezet már nem képes annyi inzulint termelni). Anyumnál a 40-es évei elején diagnosztizálták anno az orvosok.
Mennyi idős vagy?
21 éves
köszönöm válaszodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!