Szőlőcukorból mennyi a megengedett napi adag ahhoz, hogy hízzak, de ne legyek cukorbeteg?
Figyelt kérdés
18/f vagyok, 70kg, de 75-ig szeretném feltornázni magam. Nem testépítő vagyok, hanem labdarúgó.2012. jan. 20. 16:29
1/4 anonim válasza:
Nem a szőlőcukortól leszel cukorbeteg. Azért mert cukorbetegség a neve, az nem azt jelenti, hogy attól kapod.
2/4 anonim válasza:
A cukrok hatalmas inzulinreakciót váltanak ki az inzulin pedig azonnal zsírba raktározza vagy a mozgás során elhasznált glükogént pótolja belőle.
Ha nem eddzés után eszed a szőlőcukrot akkor bizony zsír lesz belőle hiába focizol egyébként.
Attól hogy nem testépítő valaki még ugyanaz érvényes rá , 2féleképpen lehet tömeget növelni: zsírosodni vagy izmosodni. Ennek fényében inkább a zabpelyhet told befele és szerintem foci mellet is lehet terembe járni.
3/4 anonim válasza:
az egész életmódodon és a személyes (genetikai) paramétereidtől is függ.
4/4 anonim válasza:
A szőlőcukrtól is lehetsz cukorbeteg, de csak folyamatos nagy mennyiség mellett. Akkor egyél, amikor mozogsz vagy az agyadra van szükség, és más cukrot ne vigyél be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!