Miért nem tudja elfogadni a családom, hogy a fogyás nem 2 nap?
Figyelt kérdés
Van rajtam pár plusz kg, járok tornázni és diétázok mégis folyton b.sztatnak, hogy miért nem fogytam már le?
Miért nem értik meg, hogy ehhez idő kell? Mit mondjak nekik?
2012. aug. 27. 17:49
1/7 anonim 

válasza:

Hát basszus, ha nem tudják a valóságot, a tényeket felfogni, akkor nem sok mindent tehetsz, szimplán ostobák.
2/7 Ábelovszki Réka válasza:
Azt h anya apa ez nem két napos fogyókúra ehhez nagyon sok idő kel kérlek hagyatok egy kicsit! Majd lefogyok de beleszoltok tényleg nem fogyok legy gyorsan!
Ez jó lesz? :)
3/7 anonim 

válasza:

Én azt mondtam a családomnak, hogy rájöttem, nem is akarok lefogyni, úgyhogy hagyjanak békén ezzel a témával.
Ettől függetlenül folytattam a fogyókúrát, csak nem szekáltak tovább :)
4/7 poiu 

válasza:

Hármas, ez jó! Tudományos alapon: heti 1 kg-nál nem szabad többet fogyni. Heti fél az ideális.
5/7 anonim 

válasza:

12 kilót fogytam úgy, hogy a családom észre se vette. olyan 6 kiló után vették észre hogy valami van, letagadtam a fogyókúrát, "csak 15 voltam, változhatok..."
Tudtam, hogy ha elvárás szinten megy, akkor nem fog sikerülni..
6/7 anonim 

válasza:

Tudományos alapon a heti egy kiló baromság, mert nagyban függ a túlsúly mértékétől is. Rajtam pl. volt több, mint 35-40 kg felesleg, és heti 2-3 kiló lecsúszott az első pár héten. Ha van miből fogyni, ott többet is lehet.
7/7 poiu 

válasza:

Hatos: igazad van, de a Kérdezőn "pár kiló" van, nem pár száz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!