Miért nem lehet elfogadni, hogy nem eszek húst?
Kiskorom óta húst hússal ettem, és mostanra besokalltam. Hányingerem van, ha csak ránézek egy húsos kajára.
Főznék én magamra, de anya nem engedi, mert hogy van már főtt kaja, egyem azt. Nem érdekli, hogy minden nap húsos kaja van, és már kb 2 hónapja szendvicseken élek.
Szóval nem engedi, hogy főzzek magamnak, de nem is főz nem húsosat... És egyszerűen nem érti, hogy mi a bajom a hússal. Én se nagyon, de hányingerem van már tőle.
Nem hiszem, hogy vega lennék, mert pl a szalámival semmi bajom, szendvicsbe nem is érzem a húsízt.
De ilyen rántott, grillezett, stb húsok, meg az egytálételes húsok.. Na ezektől undorodom.
Pl anya tegnap megcsinálta a régi-kedvenc kajámat, ami ilyen tésztás-gombás-csirkemelles, és a csirkemell után elhánytam magam. De amikor kiválogattam belőle a húst, simán megettem 2 tányérral is.
Hozzátenném,hogy mivel elég fontos a szervezetednek a húsétel,egyél továbbra is azért,mondjuk felvágottak formájában,azt írtad,azt szívesen megeszed.Remélhetőleg csak kicsit túl sokat ettél belőle az elmúlt években és néhány hónap szünet után megint megkívánod majd a húst.
6. válaszoló
Es ezt igy nem mondtad anyukadnak?
"Anya most mar nekem sok volt a husbol. Nem vega akarok lenni, csak egy kicsit megcsömölltem töle. Legyszives csinalj nekem holnap valami fözeleket, ti egyetek mondjuk pörkölttel feltetnek, nekem jo lesz siman magaban."
Megkene ertetned vele valahogyan hogy, nem finnyas vagy meg tapos, csak valtozatosabban szeretnel etkezni.
Amikor azt mondja hogy van fött kaja ne fözz magadra, kerd meg hogy csak kettöjükre fözzön legközelebb. Vagy nagyon sürün mondogasd hogx te mit ennel, mit fözzön.
En is igy voltam amig otthon laktam. Minden hetvegen husi leves tesztaval, aztan pöri tesztaval. Kesz felüdüles volt vegre babot enni vasarnap. :-)
Tesom meg mindig otthon lakik, Ö egy fel tanyer levessel letudja az ebedet mert a többire nem bir ranezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!