Megszeretném lepni anyát, de már tudom, hogy ellenkezni fog, nem fogja elfogadni az 'ajándékot'. Rossz ötlet?
Kaptam anyától a héten sok-sok szépségápolási terméket, de tényleg sokat. Sok szemhéjpúdert, spirált, körömlakkot, tényleg sokat (min.9000 Ft értékben).
A DM kinézett magának egy hajfestéket, kb 2500 Ft értékűt, de mondta, hogy nem veszi meg, mert drága, és nem akar ennyit költeni magára. Arra gondoltam, hogy kiváltom a DM-ben azt a kuponfüzetet, amiben 20, vagy 25%-os kedvezményt adnak a végösszegből, és lehet, hogy abban a füzetben még lesz egy 20-25%-os kupon arra a márkára, és így megveszem neki.
Legutóbb is megleptem egy alapozóval, mert elfogyott neki, és már nem gyártják azt, amit használt. Kipróbálta azt, amit én használok, és mondta, hogy jól fed, és nagyon hasonlít arra, amit használt. Megvettem neki, de nagyon ellenkezett, hogy ne költsem rá a pénzemet.
18l
Amúgy nagyon 'fiatalos' a maga módján :D Gyakran megyünk együtt drogériákba, bevásárlóközpontokba, és van, hogy a New Yorkerben vesz magának pólókat (persze, nem kell egyből csilli-villi, neon színű felsőkre gondolni, hanem ilyen egyszerűre).
Olyanokat tud mondani, hogy napokig nevetek rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!