Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alakomról...

Mi a véleményetek az alakomról? (Kép is van hozzá) Mit érdemes még formálnom, mit hozhatok még ki belőle?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni. Jelzem előre, TUDOM, hogy nem vagyok kövér vagy dagadt. Nyár eleje óta fogytam 6 kg-ot, és azt szeretném kérdezni hozzáértőktől, hogy mit tudnék még kihozni az alakomból? Érdemes lenne még esetleg fogynom, vagy hagyjam? A rosszmájú megjegyzésektől kíméljetek meg kérlek, csak tanácsot szeretnék kérni, nem az egómat fényezni. :) Köszi előre is. :)

Itt vannak a képek: (bocsi a rossz minőségért, de telefonnal csináltam, rendes fényképezőm most nincsen :/)

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

2012. aug. 23. 19:31
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Háát... 50 cm a combom és 36 vagy 37 a vádlim:D Meg egyik barátnőm anyukája megkérdezte, be van-e dagadva a bokám..-.- Mondom nem, hanem sajnos alapból ilyen :DD

Kitartás ;)) Meglesz, hidd el :) Ja, és köszi :)

2012. aug. 23. 20:34
 12/23 anonim ***** válasza:
Van barátod? Nincs? Akkor talizunk? :)
2012. aug. 23. 21:00
 13/23 anonim ***** válasza:

Nagyon szép az alakod, nem kell fogynod nincs rá okod!

Nagyon vonzó vagy így női szemmel is! Gratulálok, mostmár csak tartsad fogyni ne fogyj!

2012. aug. 23. 21:19
 14/23 anonim ***** válasza:
Jó kis alakod van. Arányos is vagy. Talán egy kicsit izmosíthatnád magad, de azt se vidd túlzásba.
2012. aug. 23. 21:36
 15/23 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok :)))
2012. aug. 23. 21:44
 16/23 anonim ***** válasza:

Szép alakod van, nem kell fogynod.

Ha valamit mégis tenni szeretnél, akkor sportolj, hogy izmosodj, és megtartsd a súlyod.

2012. aug. 23. 22:12
 17/23 A kérdező kommentje:
Még arra is gondoltam, hogy valahogy megpróbálok egy kis színt szerezni, mert marha fehér vagyok.. ez is szélesebbnek mutat picit hogy ilyen hipózott vagyok.. :D
2012. aug. 23. 22:16
 18/23 anonim ***** válasza:
Ez az alak tökéletes arra,hogy nagyon szépen kiszálkásítsd! Szurkolok,hogy tudj rajta dolgozni! Kb én is ilyen szeretnék lenni. :)
2012. aug. 23. 22:53
 19/23 A kérdező kommentje:

Csak elméleti kérdés, ilyet vajon el tudnék érni? [link]

Tudom hogy kicsit csonti:), ezért is csak elméleti a kérdés h egyáltalán lehetséges lenne-e ? :D

2012. aug. 24. 09:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Amennyire ilyen kis képeken látszik, szép alakod van :) A vastag (izmos) vádli meg sokkal jobb, mint a pálcika, nekünk pasiknak ez jön be.
2012. aug. 28. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!