Érdemes megvenni a Tesco-s szaunaövet?
Figyelt kérdés
Eléggé utána jártam és olvastam hideget,meleget ! Szerintetek érdemes pénzt áldozni rá ? És létszí olyanok írjanak tényleg akik megvették és hordták ! A válaszokat előre is kösz :-)2012. aug. 21. 22:30
2/5 anonim válasza:
Légy szíves magyarázd el, hogy mit jelent ez a szó: "létszí". Köszönöm.
Amúgy a válasz a kérdésedre:
Ha szaunáztatni szeretnéd a derekad környékét, akkor vedd meg nyugodtan, arra nagyon jó.
Viszont fogyni ("zsírt égetni") nem fogsz vele.
3/5 anonim válasza:
Ez is kb. annyit érhet szerintem, mint a 'pillangó' izomstimulátor --> semmit. Inkább gyalogolj sokat vagy gyűjts egy bringára és étkezz egészségesen.
Ez nem lehurrogás akart lenni, csak egy jótanács. Én már sok pénzt elköltöttem mindenféle vacakra és végül a normális étrend+az ingyenes gyaloglás vált be :D
5/5 anonim válasza:
én azt hallottam hogy menstruációkor enyhíti a görcsöket. Fogyasztani nem fogyaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!