Mi a véleményetek a tesco-s tk kenyérről? Megéri megvenni? Nem valami kamu?
Mi ha tehetjük, a Lipóti pékségek valamelyikében veszünk kenyeret, mert az finom és egészséges, és ami lényeges, sokáig finom is marad.
A Tesco-s kenyér szerintem aznap még fogyasztható, de másnapra már élvezhetetlen. Ráadásul nem tudni, milyen adalékokat tesznek a liszt mellé.
*nem tudni, milyen adalékokat tesznek a liszt mellé.
Hát ja, a Lipótiban legalább tudni. :)
Mi is olyat veszünk, de azért ne hidd, hogy az annyira tökéletes. :) A honlapjukon fent van az összetétele mindennek (ebben legalább korrektek), tanúlságos.
De abban egyetértek, hogy szinte mind nagyon finom, és jobb, mint a sima fehér kenyér.
Tegnap Aldiban vettem "Frissen a péktől" rozskenyeret, amit Ausztriában gyártottak. (Nem emiatt vettem, csak nem volt kedvem melegben kenyér után mászni.) Abban nincs sem adalék, negyedannyi összetevője van, mint pl. Lipótinak.
Általánosságban megfigyeltem az Aldiban, hogy ami német cucc, abban nincs adalék, pl. a sajtokban, joghurtokban. Ami magyar, abban sajnos van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!