Mi a véleményetek a tesco-s tk kenyérről? Megéri megvenni? Nem valami kamu?
A linkelt kenyérrel kapcsolatban:
Akármilyen kenyér, nem lehet mértéktelenül zabálni. Reggelire egy normális szeletet viszont bármilyen kenyérből meg lehet enni, az nem rontja el a fogyókúrádat.
Nézd meg az összetételét, el fogod tudni dönteni, jó-e. Ha 2-nél több olyan dolog van benne, amiről fogalmad sincs, micsoda, inkább ne edd meg.
én személy szerin ceres toast graham, tönköly vagy barnakenyeret szoktam venni mert elég egy hétre magamnak és nem tudok mindennap rohangálni kenyéréért (meg amúgy is szüleim fehéret esznek mert ők nem szeretik, és megvenni mindennap fél kilosat hát húzós lenne) és szerintem nagyon finom, még az 5 napos is puha marad, 50kcal 1 szelet szóval egy szendvcsi 150kcal (2szelet kenyér, csirkesonkával, sovány sajttal és zöldséggel) szerintem ez jó
de lehet aldiban kapni ilyen 10 szeletest na az tényleg rozskenyér, 3. napra már nagyon savanykás íze van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!