Hányszor érdemes egy héten futni? Javaslat? Lent!
Bocsánat hogy ide rakom a kérdést, de úgy vettem észre hogy itt többen vagytok mint Sport, Mozgás-kategóriában. :)
13 éves vagyok, 163 cm és 54 kg.
Szeretnék kicsit fogyni, mert pár éve már sportolok tehát sportos alakom van, csak még kéne belőle faragni. Ezeket a mozgásféléket egy hétbe hogy sürítsem bele, mit csináljak naponként? Tudnátok javasolni egy heti összeállítást, hogy melyikeket csináljam ezek közül egy nap?
Félóra görkori, félóra futás, 20/40 perc Rubint Réka, félóra bicó, 30 perc elliptikus tréner. Esetleg valami más javaslat? Köszönöm előre is! :)
Nekem az intervallum edzés vált be, heti 3-szor.
Az a lényege, hogy a "mindent bele" szakaszban valóban mindent bele kell adni, ha a végén tudnál még egy sprintet csinálni, akkor egész egyszerűen rosszul végezted, mert nem adtál bele mindent, amikor kellett volna.
Ez menjen mondjuk hétfőn-szerdán-pénteken.
Lehet kocogás-futás és bicikli is.
Kedd-csüt.-szombat legyen mondjuk az "izom" edzésé.
Akkor lehet tornázni, de mindenképpen úgy, hogy erősítsél mellette (fekvőtámasz, guggolás, húzódzkodás, kitörés, stb.).
Fogyás szempontjából sem a görkorit, sem az elliptikus trénert nem erőltetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!