Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hányszor érdemes akupunkturára...

Hányszor érdemes akupunkturára menni egy héten? Elég egyszer is?

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Tök mindegy. Ettől lefogyni nem fogsz.

A barátnőm egy kisebb vagyont költött rá, semmi hatása nem volt.

2011. febr. 10. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem a következőt ajánlották:

Minden héten szerdán mentem "hosszú" kezelésre - beszúrkálták a tűket, nem csak a fülembe, és így kellett feküdnöm 30-40 percig. A következő alkalom péntek volt, ekkor tartós tűket kaptam, amiket következő hét szerdáig hordtam - jó esetben, bár sok kiesett -, akkor ismét hosszú kezelés. A kúrát tisztító kúrával kellett kezdenem, minden nap csak egy fajta zöldségből készült pürét ehettem, 10 napig kellett volna, de 5 nap után már rosszul voltam tőle (nem bírom az ízek hiányát). Kúra mellett szobabicikliztem - heti 2-3-szor, de volt, hogy 2 hét is kimaradt. Étrendre odafigyeltem valamennyire, de nem vittem túlzásba. Kb 3 hónapig jártam, ezalatt fogytam kb 10 kg-t (ha többet sportolok + rendesen diétázom, biztos több lett volna), erre azt mondták ideális, mert egy héten 1-2 kg-nál nem szabad többet leadni. Kúra befejezése után tovább fogytam, még lement 3-4 kg, kb 3-4 hónap alatt pedig a biciklit is abbahagytam.

Na, jó hosszúra eresztettem. :) Lényeg, h fontos, h mennyiből akarsz mennyit leadni, szerintem bízd a szakemberre. Heti egy is elég lehet, csak szerintem így tovább tart.

2011. febr. 10. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Na, pont az ilyen válaszok miatt írtam regényt :) Élő példa vagyok, h használ. Régebben is bicikliztem, de meg se közelítette a leadott kilók számát a mostani fogyásom. És mint említettem, tovább fogytam befejezés után pedig se sport, se diéta nem volt...

Ismerősöm fél év alatt 25-30 kg-t adott le, mondjuk ott is volt bőven miből. Nyilván, ha csak 5 kg felesleged van, akkor az szerintem leadható sporttal, diétával, de pl nekem 20 kg feleslegem volt... Most megint terhes vagyok, de szülés és szoptatás után megint menni fogok. Én a saját szememnek hiszek.

(Nyilván, h a kúra mellett az ember tovább "zabál" és csak ül, fekszik egész nap, akkor csodát senki nem tud tenni...)

2011. febr. 10. 11:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, második voltam :)
2011. febr. 10. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
persze h használt, hisz közben mozogtál és diétáztál. ha nem szurkáltak volna tele, akkor is fogytál volna 3 hónap alatt 10 kilót, tekintve, hogy én, aki mostanában suli mellett alig mozgok, néha bűnözök is, csak egészségesen eszem, 6 hét alatt 5 kg-t fogytam.
2011. febr. 10. 16:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) És gratulálok a sikeredhez:)
2011. febr. 12. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!